Καλημέρα Δήμαρχε της καρδιάς Μου

Από πού μας ήρθε πάλι η σφαλιάρα; Τι ήταν αυτό που πάθαμε; Έτσι θα πάνε αυτές οι εκλογές;

Είναι άδικο Δήμαρχέ Μου να αναρωτιέται ο Σαρρής από την Επίδαυρο «Θέλουμε έναν Δήμαρχο που για να έχει την εξουσία τάζει, δίνει δουλειές, υποτιμά τους δημότες και εκβιάζει για την επόμενη ημέρα;» και ο κόσμος να νομίζει ότι αναφέρεται σε σένα. Βγες αμέσως και διάψευσέ το γιατί μας γίνεται μεγάλη ζημιά. Βγάλε γρήγορα ανακοίνωση πως δεν τα λέει για σένα αλλά για τον Δήμαρχο Επιδαύρου. Με αυτόν που έχεις τακιμιάσει για το καταφύγιο αδέσποτων ζώων που όλο ξεκινά και ούτε που έχει δημοπρατηθεί.

Και πάρε τηλέφωνο το Σαρρή να του κάνεις παράπονα ότι δεν μπορεί να αποδίδει στο δικό του αντίπαλο αυτά που λένε για σένα ο Μάκαρης και ο Ορφανός. Ίσως και να τίθεται θέμα δικαιωμάτων.

Δήμαρχέ  Μου, δε ρωτάς τον Ορφανό να σου πει τι ισχύει νομικά; Και λέω τον Ορφανό, όχι γιατί του έδινες παλιά ένα σωρό δουλειές του αχάριστου, αλλά γιατί ίσως να έχει έννομο συμφέρον αφού αυτός αναρωτιέται συνέχεια αν «Θέλουμε έναν Δήμαρχο που για να έχει την εξουσία τάζει, δίνει δουλειές, υποτιμά τους δημότες και εκβιάζει για την επόμενη ημέρα;»

Δημαρχούκο Μου, συγνώμη που δε σου είπα καλή εβδομάδα αλλά, είμαι νευριασμένος με όλους αυτούς που μας κλέβουν τη μοναδικότητα του σ@ατορίχτη ή αντιγράφουν όσα μας καταλογίζουν οι αντίπαλοι και τα λένε για τους φίλους Μας. Δε μπορούσαν δηλαδή να βρουν δικές τους  παλαβομάρες και παρανομίες; Ήταν ανάγκη να μας αντιγράφουν χωρίς την άδειά μας; Και Εσύ να τους τα συγχωρείς όλα;

Τέλος πάντων, ας το καταπιώ και αυτό. Μόνο Δήμαρχε της καρδιάς Μου, θα μου κάνεις μια χάρη. Αυτούς τους 3 αχάριστους που έγιναν Πρόεδροι της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου (ένας σε κάθε θητεία Σου) και Μας έφυγαν όλοι και πήγαν στον Παπαδημόπουλο, στον Ορφανό και στο Μάκαρη, μην τους ξαναμαζέψεις σαν τους άλλους που είχαν φύγει βρίζοντας και κατηγορώντας και τώρα τους έβαλες στα δεξιά Σου, χωρίς καν να αναγνωρίσουν λάθος και να ζητήσουν συγνώμη.

Τ.Ι. Μώρος

Υ.Γ. Ένας είναι ο, επαγγελματίας, Δήμαρχος.

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Ένα ακόμα χρυσό στη συλλογή του Τάσου

Ο Ναυπλιώτης πρωταθλητής Ευρώπης Τάσος Κολιγκιώνης, μας έκανε και πάλι περήφανους καθώς κέρδισε το Χρυσό…

% μέρες πρίν

Τι γνωρίζουν οι Γερμανοί για τον Βαρουφάκη που αγνοούμε εμείς;

Οι Γερμανικές αρχές απαγόρευσαν την είσοδο του Γιάννη Βαρουφάκη στην χώρα καθώς και κάθε πολιτική…

% μέρες πρίν

Το camp της Βαλένθια και του Οίακα στο Ναύπλιο έληξε με μεγάλη επιτυχία

Ένα σπουδαίο μπασκετικό τριήμερο έφτασε στο τέλος του ! Με μεγάλη επιτυχία , με συμμετοχές…

% μέρες πρίν

Το αχρείαστο, η αχρείαστη και ο αχρείαστος!

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Το νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο, την τεκνοθεσία και το επίδομα μητρότητας…

% μέρες πρίν

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΙΚΗΣ στον εορτασμό του Αγίου Πέτρου

Ο Αντιπρόεδρος του κόμματος ΝΙΚΗ (βουλευτής Λάρισας) Γεώργιος Ρούντας, εκπροσώπησε το κόμμα συμμετέχοντας στον εσπερινό…

% μέρες πρίν

Ακαδημία Αριστέα Άργους 6η στο Elite Neon (Διεθνές Τουρνουά)

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ ΣΤΟ ELITE NEON ΣΤΗΝ…

% μέρες πρίν