Καλημέρα κ. Δήμαρχε (27 Σεπτεμβρίου)

639

Καλησπέρα Δήμαρχε της καρδιάς Μου

Εντυπωσίασες τους πάντες με την υποκλισάρα σου στην Κεραμέως. Πιο μεγάλη και από αυτή που έκανες στον Μητσοτάκη.

Πονηρούλη, θυμήθηκες πως είναι εκλεκτή των παραγόντων του Νταβός και πήγες να πιάσεις άκρη. Εκτός και αν το έκανες γιατί η Κεραμέως, ως Υπουργός Εσωτερικών, είναι αυτή που διέταξε να σε ελέγξουν για την σκατοσακούλα.

Ότι από τα δύο και να ισχύει, δεν αναιρεί την ευγένεια που σε διακρίνει και φέρνει σε δύσκολη θέση όσους λένε πως είσαι απολίτιστος και τραμπούκος κατ’ εξακολούθηση (Μα και Συ Δήμαρχέ Μου 22 φορές; Δεν έφτανε μία και γερή;). Για να δούμε τι απόφαση θα βγει. Πάντως, ο Κούγιας, τον στρίμωξε σήμερα τον Ορφανό και το Λαμπρόπουλο. Άξιος ο μισθός του.

Στις εκλογές πάμε καλά. Να μη φοβάσαι δημαρχούκο Μου. Όσοι έφυγαν έφυγαν. Ο εφιάλτης τέλος. Τα νέα παιδιά που τα έψησες να μπουν στο ψηφοδέλτιο δεν παρακολουθούν τι γίνεται στα δημοτικά. Έτσι μπήκαν, επειδή τους το πρότεινες και με 12 χαμηλή πίεση. Δε γνώριζαν ούτε για τα χρέη, ούτε τι θα πει απένταξη έργου, ούτε τι σημαίνει κατατμήσεις και αναθέσεις. Τώρα κάνουν το χαβαλέ τους, ακούνε και όσα λες στέλνουν και μηνυματάκια και όλα καλά.

Πέρασε και η κακοκαιρία ξόφαλτσα, χωρίς να μας ξεμασκαρέψει στα εκτός προδιαγραφών έργα, όπως έγινε τις προάλλες με τον δήθεν ποδηλατόδρομο. Καθαρίσαμε και με τα δύσκολα.

Αν δεν υπήρχε και αυτός ο Μάκαρης να λέει παντού ότι είχε 2.000 ανθρώπους στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου, ενώ είχε μόνο 1.500, όλα θα ήταν καλύτερα. Αλλά δημαρχούκο μου, φταις και Συ. Εσύ του άνοιξε το δρόμο που έβαλες τους δικούς μας να λένε πως είχαμε 1.000 στα εγκαίνιά μας. Χάθηκε να λέγαμε 500; Και πάλι πιο πάνω από την πραγματικότητα θα ήμασταν. Τώρα, έμαθε το κόλπο ο μάγκας και σου λέει «αφού ο απερχόμενος έβαλε 500 παραπάνω γιατί να μη βάλω και εγώ άλλους 500». Έτσι Δήμαρχέ μου την πατήσαμε και αντί για 1.500 που ήταν μπροστά στην εξέδρα, απ’ όπου μίλησε και ανέβασε τους 212 υποψηφίους του, ο αρχιψεύταρος έρχεται και λέει πως είχε 2.000.

Δήμαρχέ Μου, να έχεις καλή συνέχεια. Μόνο να μαζέψεις το νεαρό Πρόεδρο, που με τόση προσπάθεια τον χαμήλωσες κοντά σου. Πες του να μην κάνει το κοκοράκι γιατί τα σημερινά επεισόδια στο δικαστήριο παραλίγο να κοστίσουν τη προσφυγή στις υπηρεσίες του Κούγια για τον καυγά με τον άλλο Πρόεδρο που πήγε με τον Ορφανό.

Τ.Ι. Μώρος

Υ.Γ. Ένας είναι ο, συγκεντρωσιάρχης, Δήμαρχος.