Καλημέρα κ. Δήμαρχε (22 Σεπτεμβρίου)

552

Καλησπέρα Δήμαρχε της καρδιάς Μου

Πρέπει να μου λύσεις μια απορία. Στη συγκέντρωση των εγκαινίων είχαμε 200 υποψήφιους και 150 φίλους τους ή 150 υποψήφιους και 200 φίλους τους; Έχει σημασία που σε ρωτάω γιατί θέλω να συγκρίνω με τη συγκέντρωση του Ορφανού, μια και είχαμε τον ίδιο κόσμο.

Και μην ανησυχείς δήμαρχέ Μου που δεν ήρθε κόσμος. Άλλωστε το λες συνέχεια «Ου εν τω πολλώ το εύ»!

Δημαρχούκο Μου πρέπει να στο πω. Είδα τα βιντεάκια που έβγαλες και κατάλαβα το κόλπο σου. Αφού δεν υπάρχει έργο, στέκεσαι μπροστά, κλείνεις το κάδρο και λες το παραμύθι. Είσαι υπέροχος δημαρχούκο Μου. Τόσο υπέροχος που σκέφτηκα να τα στείλω για να σου κλείσω Οντισιόν σε παραγωγό.

Από το Γενάρη, θα έχεις άφθονο χρόνο Δήμαρχε της καρδιάς Μου. Και καλά ένα μέρος θα το τρως στα δικαστήρια που σε περιμένουν, τον υπόλοιπο όμως;  Νομίζω πως θα είσαι πολύ καλός σε διαφημιστικά και ταινίες μυθοπλασίας. Γι’ αυτό προπονήσου καλά. Έχουμε λίγες μέρες ακόμα.

Τσαμπούκο Δημαρχάρα, στείλε και ένα μήνυμα στον Καμπόσο να μη σου κολλάει. Βρήκε πάλι ευκαιρία και είπε στο Λαό που είχε κατακλείσει την Πλατεία του Αγίου Πέτρου για τα εγκαίνια του Εκλογικού του Κέντρου ότι «Μόλις του πληρώσεις τα χρέη θα φτηνύνει το νερό στους Δημότες του». Και αν δεν ξέρεις τι να του πεις, στείλε του το βίντεο με τον Κούλογλου που του λες ότι «χρωστάμε για τα σκουπίδια κάτι λιγότερο από 2.000.000 ευρώ».

Καλό Σαββατοκύριακο Δήμαρχε της καρδιά Μου και θυμήσου: «Κανένας μεγάλος άντρας δεν αναγνωρίσθηκε στον τόπο του». Γιαυτό μη στεναχωριέσαι που θα χάσεις και το Αραχναίο.

Τ.Ι. Μώρος

Υ.Γ. Ένας είναι ο, συγκεντρωσιάρχης, Δήμαρχος.