Ο Νίκος Κουτουμάνος, παρουσίασε τους 11 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Π. Ε. Αργολίδας

147
Νίκος Κουτουμάνος

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Νίκος Κουτουμάνος παρουσίασε τους υποψήφιους της παράταξης για την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, σε ειδική εκδήλωση που έγινε την Δευτέρα στο Θεατράκι του ΟΣΕ στο Ναύπλιο.

«Θα δώσουμε μεγάλη μάχη το επόμενο διάστημα, μάχη για την ενίσχυση των ψηφοδελτίων της “Λαϊκής Συσπείρωσης” των ψηφοδελτίων που συμμετέχουν δοκιμασμένοι αγωνιστές του εργατικού-λαϊκού κινήματος, των αγροτών, των επαγγελματιών, των γυναικών, των επιστημόνων, της νεολαίας», είπε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης παρουσιάζοντας τους υποψηφίους της παράταξης του ΚΚΕ.

Οι Υποψήφιοι στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας είναι:
1. Γκιόκα Βασιλική, α/α, μέλος του ΔΣ της ομάδας γυναικών Ναυπλίου (μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδος), κάτοικος Ναυπλίου.
2. Εμμανουήλ Αγγελική, εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, Αντιπρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών των σχολείων του δήμου Ναυπλίου, κάτοικος Ναυπλίου.
3. Θεοδοσίου Γιώργος,
αγρότης -παραγωγός λαϊκών αγορών, μέλος του παραρτήματος της Νέας Κίου του Αγροτοκτηνοτροφικού συλλόγου Αργολίδας, από τη Νέα Κίο.
4. Κολιζέρας Θανάσης, βιομηχανικός εργάτης, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γάλακτος-Τροφίμων-Ποτών, πρόεδρος του συνδικάτου Γαλ.-Τρ-Ποτ. Κορινθίας Αργολίδας, μέλος του ΔΣ του επιχειρησιακού σωματείου εργαζομένων στη «ΕΑΣ-ΡΕΑ», από τις Μυκήνες.
5. Κρόκος Μιχάλης,
αγρότης, πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας, από το Κιβέρι.
6. Μαρίνης Σπύρος,
δάσκαλος, Γ.Γ της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, από το Ναύπλιο.
7. Μπαβέλλας Βασίλης, χειρούργος ορθοπεδικός στο νοσοκομείο Ναυπλίου, πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων νοσοκομείου Ναυπλίου, πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αργολίδας, από τον Ίναχο.
8. Τζαβέλλα Κατερίνα,
συνταξιούχος πολιτικός μηχανικός, κάτοικος Επιδαύρου.
9. Χατζηαναστασίου Αγγελική,
λογίστρια, ταμίας του ΔΣ του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων Αργολίδας, μέλος του ΔΣ του μορφωτικού συλλόγου νέας Κίου, από τη νέα Κίο.
10. Χατζηγεωργίου Δημήτρης,
λογιστής, μέλος του ΔΣ του σωματείου συνταξιούχων ΟΑΕΕ Άργους, από τη Νέα Κίο.
11. Πασσάς Νίκος,
συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος, από το Άργος.