Με τι κριτήρια θα ψηφίσουμε; Πόσο μετράει η αξία και η διάθεση για προσφορά;

267

Είναι κάποιοι άνθρωποι που έχουν ένα ξεχωριστό τρόπο να σε κάνουν να τους αγαπάς και να τους εκτιμάς. Παράδειγμα, η Νατάσα Γκώνου.

Διαβάστε ένα κειμενάκι που ανάρτησε στη σελίδα της και πέστε μου αν αξίζει μια τέτοια προσωπικότητα, με ένα τέτοιο χαρακτήρα και αυτές τις αρχές δεν αξίζει να την εκλέξουμε Δημοτική Σύμβουλο στη Δημοτική Κοινότητα Άργους όπου και είναι υποψήφια με τον Δημήτρη Καμπόσο.

Θα έλεγα και κάτι πάρα πάνω. Να ενστερνισθούμε την άποψή της και να αγωνιστούμε να επικρατήσει. (Και η άποψη και η Νατάσα Γκώνου)

Διαβάστε τι έγραψε.

«Γιατί δεν “ΠΡΕΠΕΙ” να με ψηφίσετε!

Στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είμαι υποψήφια στον Συνδυασμό “ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ”, με επικεφαλής τον Δήμαρχο των έργων ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΠΟΣΟ!

Κατανοώ, ότι ο τίτλος του άρθρου μου, σας παραξένεψε!

Ωστόσο, εντρυφώντας στην Αρχαία Ελληνική απόδοση της έννοιας “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” κατανόησα ότι στις δημοκρατικές διαδικασίες, δεν υπάρχει “ΠΡΕΠΕΙ”!

Η λέξη από μόνη της, έχει την έννοια του εξαναγκασμού και της πίεσης, προς μια κατεύθυνση! Γνωρίζω ότι αυτές τις μέρες το ακούτε συχνά! “Πρέπει να με ψηφίσεις γιατί εγώ σου έκανα αυτο”, “πρέπει να με ψηφίσεις γιατί είμαστε συγγενείς”, “πρέπει….. ”

Ε, λοιπόν, πιστή στην έννοια της Δημοκρατίας, αυτήν που οι αρχαίοι πρόγονοι μας θέσπισαν, σας ζητώ να αξιολογήσετε, να ζυγίσετε και να αποφασίσετε, αν με εμπιστεύεστε να σας εκπροσωπήσω στον Δήμο, στις προσεχείς εκλογές!

Κάθε σας απόφαση, θα είναι απολύτως σεβαστή από μένα!

Η θετική, γιατί θα με κινητοποιήσει να κάνω το καλύτερο που μπορώ για την πρόοδο του τόπου, και η αρνητική γιατί θα με κινητοποιήσει να γίνω καλύτερος άνθρωπος, κάνοντας την αυτοκριτική μου και διορθώνοντας τυχόν λάθη που οδήγησαν σε αυτό!

Νατάσα Μιχαήλ Γκώνου»