Καλημέρα κ. Δήμαρχε (25 Αυγούστου)

646

Καλησπέρα Δήμαρχε της καρδιάς Μου

Μου κόλλησες κακές συνήθειες. Παρά λίγο να γράψω «οι άλλοι φταίνε, που καθυστέρησα πάλι να σου πω καλημέρα». Μετά όμως σκέφτηκα πως το προνόμιο του… «Άλλοι φταίνε» είναι αποκλειστικά δικό Σου και σταμάτησα.

Ομολογώ λοιπόν πως εγώ φταίω γιατί είχα πάει για μπάνιο και ξεχάστηκα. (Ελπίζω μετά την γραπτή ομολογία μου να μη γίνω βούκινο στα Αθηναϊκά ΜΜΕ και δω πρωτοσέλιδα ότι ο Τ.Ι.ΜΩΡΟΣ ομολόγησε).

Δήμαρχε της καρδιάς Μου, θα Σου πω κάτι αλλά μη με μαρτυρήσεις. Είδα τον Γιάννη, στη συνάντηση του Πτωχού με τους δημοσιογράφους, να κάθεται με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Σύμβουλους. Τι έγινε; Πάει και αυτός;

Για στάσου βρε Δήμαρχε, τον Κούγια γιατί τον προσλάβαμε; Για να συνεχίζουμε να χάνουμε συμβούλους ή για να στραπατσάρουμε τον Ορφανό;

Δημαρχούκο Μου, όπως πάμε δεν είμαι αισιόδοξος για το μέλλον. Μπορεί Εσύ να τη βρίσκεις που μαλλιοτραβιέσαι με τον τέως οικογενειακό φίλο, αλλά εγώ φοβάμαι τι θα μας εύρει.

Ο άλλος, η γάτα ο Μάκαρης, πέταξε τη μπάλα στα χωράφια και βγάζει ανακοινώσεις με το πρόγραμμά του, αντί να μας βρίζει. Και το χειρότερο είναι πως αυτό αρέσει σε κάποιους. Τι κάποιους δηλαδή, στους περισσότερους. «Είναι πολύ κύριος», ακούω να λένε. Έτσι όμως μας κλέβει ψήφους Δήμαρχέ Μου.

Κάνε κάτι να σταματήσει αυτή η διαρροή. Μόνο μη φωνάξεις το Γιώργο γιατί θα τα κάνει μούσκεμα όπως στο Δρέπανο, στο Τολό, στην Αγία Ελεούσα και δε ξέρω που αλλού όπου πλημμύρησε τον τόπο από τις διαρροές.

Ξέρω πως κάθε φορά που φέρνω ένα κακό μαντάτο (δηλαδή καθημερινά) θυμώνεις μαζί μου. Όμως εγώ δε θυμώνω μαζί Σου. Σ’ αγαπάω όπως είσαι γεμάτος ελαττώματα. Αλαζόνας, Αδίστακτος, Αχάριστος. Είσαι της κατηγορίας 3Α. Πρωταθλητής!

Καλό Σαββατοκύριακο δημαρχούκο Μου και φρόνιμα. Χωρίς πολλές παρέες με την Κίρκη του Τατούλη.

Τ.Ι. Μώρος

Υ.Γ. Ένας είναι ο, «Σας έχω γραμμένους», Δήμαρχος.