Καλημέρα κ. Δήμαρχε (14 Αυγούστου)

897

Καλημέρα Δήμαρχε της καρδιάς μου

Αυτή τη φορά πρέπει να με ακούσεις. Να μην υποκύψεις σ’ αυτούς που σου λένε ότι πρέπει να παραιτηθείς. Το κάνουν για να σου φάνε τη θέση. Θέλουν να γίνουν Χαλίφηδες στη θέση του Χαλίφη, όπως ο Ιζνογκούντ. Μην τους κάνεις το χατήρι.

Πρόσεξε σου λέω γιατί, μπορεί αντί για Χαλίφης να μας βγει Χαλίφισα. Και τότε, δήμαρχέ Μου θα διαλυθούμε. Θα είμαστε που θα είμαστε η τρίτη δύναμη στο Δημοτικό Συμβούλιο, αν έχουμε και μια Χαλίφισα επικεφαλής… τη βάψαμε. Ούτε καν στα σοβαρά δεν θα μας παίρνει ο Μπαρού και οι άλλοι παλιοί. Άσε που κάθε φορά θα την ταπώνει ο Περράκης που έχει πλήρες αρχείο με τις αναθέσεις που έδινε και δε θα μπορεί να λέει  «με χτυπάνε γιατί είναι ρατσιστές».

Μην παρατηθείς δήμαρχε της καρδιάς μου ακόμα και αν οι δικηγόροι της παράταξης σου κάνουν προνουντσιαμέντο λέγοντας πως «Υπάρχει έλλειμμα Ηθικής στη δημοτική Σου αρχή». Το σκέφτεσαι; Αυτοί που στέκονταν μπροστά σου σαν παιχνιδιάριδες κούταβοι περιμένοντας το μπισκότο, να σου λένε φύγε; Να τους πετάξεις έξω δημαρχούκο Μου και ας πάνε με όποια παράταξη θέλουν.

Το ίδιο να κάνεις και με τους “μπάτσους”. Μην ακούσεις που θα σου πουν ότι «Είμαστε άνθρωποι του νόμου και δεν μπορούμε να έχουμε δήμαρχο ένα που κάνει παρανομίες». Στείλε τους εκεί που ξέρεις και προχώρα με το Νίκο, το Δημήτρη, το Γιώργο τον υγρό και τον τραμπούκο από την Τίρυνθα.

Κάνε κουράγιο Δήμαρχε των ονείρων Μου και μη παραδίδεις το θρόνο. Στην ανάγκη άσε ένα σκατό επάνω στην πολυθρόνα Σου να μη μπορεί να καθίσει κανένας άλλος ή πάρε τη μαζί Σου όταν θα φεύγεις.

Και, Δήμαρχέ Μου, πάρε με τηλέφωνο να μου πεις τι έγινε με το σημερινό δικαστήριο που σε έσυρε ο αχάριστος, ο οποίος, αντί να σου πει «ευχαριστώ για την προτίμηση» προσπάθησε να σε διασύρει αποκαλύπτοντας τα κρυφά Χουλιγκανίστικα προσόντα Σου σε όλη την Ελλάδα.

Τ.Ι. Μώρος

Υ.Γ. Ένας είναι ο, σκατομεταφορέας, Δήμαρχος.