Καλημέρα κ. Δήμαρχε (11 Αυγούστου)

318

Καλημέρα Δήμαρχε της καρδιάς μου

Τους έσκισες χτες με όσα είπες. Ιδιαίτερα με το αχτύπητο «Δε θέλουμε αναβάθμιση της ποιότητας της εκπομπής μου που μεταδίδεται μέσω face book, και γι’ αυτό δεν κάνω αποδεκτές τις προτάσεις που μου έγιναν». Κράτησες χαρακτήρα, όπως και με όσους Σου λέγανε τόσα χρόνια «να αναβαθμίσουμε την υπηρεσία καθαριότητας που ανέλαβες προσωπικά και που είναι χάλια» και Εσύ δεν έκανες αποδεκτές τις προτάσεις τους.

Όμως, Δήμαρχέ Μου, για να πούμε και του στραβού το δίκιο, οι δημότες θέλουν αναβάθμιση της καθαριότητας και αν κρίνω από αυτούς που σε είχαν συνδέσει, η ζωντανή μετάδοση δεν τους απασχολεί  και πολύ.

Τέλος πάντων. Η ουσία Δημαρχούκο Μου είναι ότι τους έσκισες χτες. Τους στρίμωξες στο καναβάτσο και μετά τους έριξες ΝΟΚ ΑΟΥΤ! Βέβαια δεν είχε το δικαίωμα να σε ρωτάει όποιος και όποιος αλλά αυτό δεν είναι και τόσο σπουδαίο. Ούτε πειράζει το γεγονός ότι κάνεις μονόλογους. Τους κάνεις καλύτερους από τους θεατρικούς μονόλογους του Ορφέα Αυγουστίδη. Σημασία έχει ότι ενώ τους είπες, πριν ακόμα αρχίσει η απ’  ευθείας μετάδοση, πως είχες τόσες πολλές ερωτήσεις ώστε θα μέναμε όλο το βράδυ, τελικά τους λυπήθηκες και τους άφησες να φύγουν στην μία ώρα. Έδειξες μεγαλείο ψυχής.

Δήμαρχε της καρδιάς Μου βλέπω, από τις προσπάθειες που κάνεις, ότι προσπαθείς να μιμηθείς τον Γιώργο Τσούρνο, το Δήμαρχο αναμορφωτή του Ναυπλίου.

Η συμπεριφορά Σου ας πούμε. Το παίζεις τσαμπουκάς! Η διαφορά είναι ότι ο Τσούρνος ήταν τσαμπουκάς! Στήνεις εκπομπή και απαντάς σε ερωτήσεις Δημοτών. Η διαφορά είναι ότι ο Τσούρνος έκανε εκπομπή στο Δημοτικό Ραδιόφωνο και απαντούσε πραγματικά σε ελεύθερες ερωτήσεις Δημοτών.

Δεν σου ταιριάζει ο Τσούρνος για πρότυπο Δήμαρχέ Μου. Ο Τσούρνος δεν Μας υποστηρίζει. Όπου σταθεί και όπου βρεθεί λέει πως είσαι άχρηστος και κακός δήμαρχος.

Αν λοιπόν θέλεις ένα πρότυπο, σου προτείνω να διαλέξεις τον Τσίπρα που, αν θυμάσαι, άλλα είχε υποσχεθεί και άλλα έκανε -όπως και μεις- μέχρι που έφερε το ΣΥΡΙΖΑ στο 19%  και μετά… μην τον είδατε τον Παναΐ.

Καλό Σαββατοκύριακο Δημαρχούκο Μου και μη φοβάσαι δεν τρέχουν άλλες δημοσκοπήσεις αυτό τον καιρό.

Τ.Ι. Μώρος

Υ.Γ. Ένας είναι ο, τελειωμένος, Δήμαρχος.