«Γεύσεις & Όψεις 2023» στο Πορτοχέλι. Μία ακόμη δράση του Επιμελητήριου Αργολίδας

53

Η εκθεσιακή δραστηριότητα «Γεύσεις και Όψεις 2023» διοργανώνεται  για 10η χρονιά, στο Λιμάνι του Πορτοχελίου, από το Επιμελητήριο Αργολίδας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Ερμιονίδας.

Η σημαντική  αυτή διοργάνωση  έχει σκοπό την προβολή της τοπικής επιχειρηματικότητας, την ανάδειξη των παραγόμενων προϊόντων και την προώθηση των σπουδαίων τουριστικών υποδομών της ευρύτερης περιοχής, με τελικό στόχο την αύξηση της εξωστρέφειας και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο λιμάνι Πορτοχελίου κάθε απόγευμα από τις 18:00 έως τις 24:00 από την Τετάρτη 23 Αυγούστου έως και την Κυριακή 27 Αυγούστου 2023.

Κατά τη διάρκεια της εκθεσιακής δραστηριότητας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν αλλά και να γευτούν τοπικά παραδοσιακά προϊόντα παρακολουθώντας τις σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της έκθεσης.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή τους μπορούν να επικοινωνήσουν ως ακολούθως:

  • Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Αργολίδας: κ. Κουλεντιανό Ιωάννη τηλ: 27510 67216

και e-mail: [email protected]

  • Επιμελητήριο Αργολίδας Γραφείο Εξυπηρέτησης μελών Κρανιδίου: κα Κωστελένου Νάντια

τηλ: 27540 29413 και e-mail: [email protected]