ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!…Υποψήφιος Δήμαρχος ζει σε άλλη πόλη (στο κόσμο του)

513

Είναι γεγονός ότι σε προεκλογικές περιόδους ο κάθε υποψήφιος Δήμαρχος πρέπει να παρουσιάσει το πρόγραμμά του και παράλληλα να θίξει τις όποιες, κατά τη γνώμη του, ελλείψεις του «αντίπαλου», που συνήθως είναι η νυν Δημοτική Αρχή.

Πολλές φορές γράφονται υπερβολές ή ουτοπίες, εφόσον κανένας «δεν πληρώνει» αυτά που λέει και ουδείς θα του ζητήσει ευθύνες την επομένη των εκλογών. Όταν δε ο υποψήφιος Δήμαρχος γνωρίζει ότι ΔΕΝ έχει ΚΑΜΙΑ ελπίδα εκλογής, μπορεί να λέει ότι θέλει (μέσα στην απελπισία του) γιατί γνωρίζει ότι ΠΟΤΕ δεν θα μπορέσει να αποκτήσει θέση εξουσίας και ευθύνης, εκτός εάν κάποιοι τον τοποθετήσουν σε μια καρέκλα (όπως έχει γίνει στο παρελθόν πάνω από 1 φορά). Φυσικά όσες ευκαιρίες και να σου δώσει το «σύστημα» ή κάποιοι που δεν σε ήξεραν, μόλις παράγεις ΜΗΔΕΝΙΚΟ έως ΑΡΝΗΤΙΚΟ έργο (λόγω ανικανότητας), τότε σου παίρνουν και την καρέκλα γιατί πολύ απλά θα παρασύρεις μαζί σου στο τίποτα και την κοινωνία, αλλά και αυτούς που σου έδωσαν μια ευκαιρία για να γίνεις κάτι (από τίποτα).

Διάβασα  λοιπόν σήμερα με προσοχή την ανακοίνωση (16/8/2023) της δημοτικής παράταξης Άργους-Μυκηνών “Πρωτοβουλία” με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Μαλτέζο.

Η πρώτη αυθόρμητη σκέψη που μου ήρθε ήταν: «Αυτός ο άνθρωπος βάζει υποψήφιος σε άλλη πόλη ή έχει κάποια ειδική ανικανότητα να δει που ζει;»

Εγώ που βρίσκομαι στην Αργολίδα λίγα χρόνια μπορώ αντικειμενικά να περιγράψω με ακρίβεια την ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ προσπάθεια ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ του Δήμου Άργους-Μυκηνών σε ΟΛΑ τα επίπεδα.

Από το αθλητικό «θαύμα» που λέγεται κλειστό Κολυμβητήριο/κλειστό Γυμναστήριο/Νέο Γήπεδο Νέας Κίου κλπ (βάζω μόνο τα πιο σπουδαία κατ’ εμέ),

Από το «θαύμα» της Κεντρικής Πλατείας που ομορφαίνει ΣΥΝΕΧΩΣ και εμπλουτίζεται ΣΥΝΕΧΩΣ με αποτέλεσμα να υπάρχει και η παράλληλη ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ και να έχει γίνει ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ,

Από την άρτια οργανωμένη διαχείριση και καθαριότητα των παραλιών,

Από την ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ανάδειξη κάθε πολιτιστικής και πολιτισμικής κληρονομιάς (δεκάδες εκδηλώσεις ποιότητας)

Από τους ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,

Από τις ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ,

Από την επέκταση του σχεδίου Πόλης που θα φέρει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΘΕΤΙΚΗ «έκρηξη» σε Δημότες και Δήμο

Από τις επερχόμενες δημιουργίες ΝΕΩΝ ΠΑΡΚΩΝ

Από -από -από…. τόσα και τόσα που είδα με τα μάτια μου και έζησα καθημερινά τις συνεχόμενες θετικές αλλαγές.

Πραγματικά όσοι έχουν σώας τας φρένας και δεν διακατέχονται από κόμπλεξ κατωτερότητας και μηδενισμού, δεν μπορούν να καταλάβουν τι ΔΕΝ είδε ο «ποιητής» (ή ο συντάκτης του άρθρου που τον πήρε στο λαιμό του) και γράφει τέτοιες ασυναρτησίες.

Σκεφτείτε δε ότι ο «ποιητής» ήταν και σε θέση ευθύνης για 2 χρόνια και ΔΕΝ έβαλε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ στο Δήμο που διεκδικεί. Δηλαδή εάν (σε ένα παράλληλο σύμπαν μόνο) γίνει Δήμαρχος τι θα κάνει για 5 χρόνια; Θα προλάβει να κάνει κάτι ή θα θέλει 25 χρόνια να «πάρει μπροστά»;

 Χάρης Μιχαλακόπουλος-Κάτοικος Αργολίδας 2019-2023….