Τιμή και Δόξα στους πεσόντες Αξιωματικούς. Η θυσία τους, στην μάχη με τις φλόγες, μένει ως ανεξίτηλο σημάδι

80

Δήλωση του Κωνσταντίνου Μάκαρη με αφορμή τη θυσία των δύο Αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας, Σμηναγό Χρήστο Μουλά και Ανθυποσμηναγό Περικλή Στεφανίδη, στην προσπάθειά τους να αναχαιτίσουν τη φωτιά που όδευε προς οικιστικές περιοχές της Καρύστου,

Η ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΚΑΡΗ

«Μετά την επίσημη ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας ότι Αεροσκάφος τύπου CL-215 με πλήρωμα δύο Ιπταμένους της 355 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της 112 Πτέρυγας Μάχης, τον Σμηναγό Χρήστο Μουλά και τον Ανθυποσμηναγό Περικλή Στεφανίδη κατέπεσε κατά τη διάρκεια αεροπυρόσβεσης στον Πλατανιστό Ευβοίας σήμερα Τρίτη 25 Ιουλίου και ώρα 14:52, εκφράζω την βαθύτατη θλίψη μου για τον αδόκητο χαμό των δύο χειριστών πιλότων του. Η θυσία τους στην μάχη με τις φλόγες που μαίνονται στην Κάρυστο μένει ως ανεξίτηλο σημάδι για τους αγαπημένους τους αλλά και κάθε πολίτη. Τιμή και Δόξα στους πεσόντες εν ώρα καθήκοντος.

Καλούμε τον Δήμο Ναυπλιέων οι σημαίες να κυματίζουν μεσίστιες, σε ένδειξη πένθους και όλες οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί σήμερα και τις επόμενες ημέρες να αναβληθούν».

Κωνσταντίνος Μάκαρης