Καλοκαιρινή κατασκήνωση πολεμικών τεχνών διοργανώνει στο Ναύπλιο το MAD DOG MUAY THAI CAMP

144

Το MAD DOG MUAY THAI CAMP διοργανώνει για 9η φορά καλοκαιρινή κατασκήνωση πολεμικών τεχνών από τις 27 έως 30 Ιουλίου 2023 στο Ναύπλιο (για πρώτη φορά).

Θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις με καταξιωμένους προπονητές και αθλητές στις πολεμικές τέχνες του Muay Thai Boran, MMA, grappling, Kick Boxing, Boxing.Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πρωινό τρέξιμο, 2ωρες πρωινές και απογευματινές προπονήσεις, καθώς και προπονήσεις ενδυνάμωσης.

Οι προπονήσεις θα διεξάγονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο 200τ.μ. κάτω από την επίβλεψη του επικεφαλή προπονητή του Camp Kru Άννη Δομετίου και Βαγγέλη Μαστή σε ένα ευχάριστο περιβάλλον μια ανάσα από την θάλασσα.

Ακόμα μέσα στις 4 αυτές θα υπάρχουν και δράσεις όπως:

1) Ξενάγηση στο Παλαμήδι είναι φρούριο στο Ναύπλιο.

2) Θα πραγματοποιηθεί προπονητικό Sparring από όλους του συμμετέχοντες

3) Τελευταία μέρα θα διεξαχθεί Mad Dog Tournament με επίσημες μάχες στα αθλήματα του Muay ThaiMMA Kick Boxing

4) Σεμινάρια με καταξιωμένους προπονητές.

Θα υπάρχουν αγώνες επίδειξης πλήρους επαφής (Muay Thai, MMA και Kick Boxing) που θα πραγματοποιηθούν στις 29 Ιουλίου στο Θεατράκι Σταθμού του ΟΣΕ.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Η σχολή του Ναυπλίου του Προπονητή Βαγγέλη Μαστή  MAD DOG, θα συμμετέχει στην διοργάνωση με τον αθλητή Νίκο Καναβιτσά.

Ακόμα θα υπάρξει επίδειξη χορού HIP HOP από την σχολή της κ. Μαρίας Μπαβέλα.

Στην όλη εκδήλωση θα υπάρχουν και διακεκριμένοι καλεσμένοι όπως Γρηγόρης Πιστικός ένας από τους καλύτερους και καταξιωμένους προπονητές πυγμαχίας και kick box στην Ελλάδα. Με πορεία άνω των 30 ετών στον μαχητικό αθλητισμό.

Όπως  Ο Δημήτρης «Μόχου» Παπακωνσταντίνου είναι το πρώτο μέλος της ομάδας που δημιούργησε το FIGHT για τα προγνωστικά του UFC. Ιδιοκτήτης και από τους πιο επιτυχημένους  προπονητής MMA στο EFL Academy  στη  Ελλάδα, ο Δημήτρης είναι ο πρώτος Έλληνας προπονητής που οδήγησε αθλητές του στο Bellator και φυσικά τον Ανδρέα Μιχαηλίδη στο UFC.

Όπως και τέλος τον γνωστό επιτυχημένο προπονητή Βαγγέλη Μαστή αλλά και τον διοργανωτή  Άννη Δομετίου.

Ο Άννης σαν αθλητής έχει διατελέσει πρωταθλητής Ελλάδος MUAY Thai (2008-2009-2010-2011) αλλά και με πολλές διακρίσεις  και πρωτιές εκτός Ελλάδας.

Αποκλειστικές δηλώσεις Μαστή σε VIDEO στον σύνδεσμο https://protagonistes.tv/kalokairini-kataskinosi-polemikon-technon-diorganonei-sto-nafplio-to-mad-dog-muay-thai-camp/