ΠΕΤΣΕΛΗΣ: «Αυτοί που διεκδικούν το Δήμο έχουν ξενυχτήσει  ποτέ δίπλα στον οδηγό μιας σκουπιδιάρας»;

280
Χρήστος Πετσέλης

 Ο Χρήστος Πετσέλης δεν είναι ένας τυχαίος Αυτοδιοικητικός. Διακρίνεται για την οργανωτικότητα και την αποτελεσματικότητά του αλλά και για την ευγένεια της συμπεριφοράς και την εργατικότητά του.

Ως αντιδήμαρχος καθαριότητας, του Δήμου Άργους Μυκηνών, πέτυχε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα της παραδοχής 64% από τους Δημότες ότι ο Δήμος είναι καθαρός.

Χρ. Πετσέλης με Πολ. Δάκογλου

Μιλώντας στην εκπομπή επι-κρίσεις του τηλεοπτικού σταθμού BEST TV  (την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023) είπε πολλά και σπουδαία με ήρεμο, απλό και κατανοητό τρόπο. «Θα κερδίσουμε τις εκλογές και με μεγάλη διαφορά. Έρχεται μείωση Δημοτικών Τελών. Αυτή θα είναι η Χρυσή 5ετία του Δήμου Άργους Μυκηνών. Οι εργαζόμενοι κρατούν το Δήμο καθαρό. Εμείς, απλώς, τους παρέχουμε τα αναγκαία μέσα και φροντίδα. Αυτοί που διεκδικούν το Δήμο έχουν ξενυχτήσει  ποτέ δίπλα στον οδηγό μιας σκουπιδιάρας;», είναι μερικά από όσα ακούσθηκαν.

Το κορυφαίο στέλεχος της παράταξης Αλλαγή Πορείας τονίζει την ανάγκη ειδικής φροντίδας των εργαζομένων και αποκαλύπτει ότι «Πάμπολλα βράδια έχει ακολουθήσει τη σκουπιδιάρα ζώντας από κοντά τα προβλήματα των εργαζομένων στην περισυλλογή».

Χρ. Πετσέλης με Κατ. Σκουτέλη

«Είναι δύσκολο το έργο της καθαριότητας στο Δήμο Άργους Μυκηνών», λέει ο Χρήστος Πετσέλης και φέρνει ως παράδειγμα τον δήμο Καλλιθέας που είναι ένας αστικός δήμος «μερικών τετραγώνων» σε αντίθεση με τον δήμο Άργους Μυκηνών που έχει δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα αγροτικού και ορεινού δικτύου.

Ο έμπειρος αντιδήμαρχος τονίζει ότι δεν φοβάται προβλήματα από την αύξηση των επισκεπτών και των εργοστασίων (και ως εκ τούτου των σκουπιδιών) και δηλώνει ότι «Τους περιμένουμε και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε».

«Η λειτουργία του δικού μας Κέντρου Διαλογής, που είναι κατασκευασμένο και έχει ήδη δημοπρατηθεί η λειτουργία του, αλλά και η ολοκλήρωση του έργου αντικατάστασης του δημοτικού φωτισμού με σώματα Μαγνητικής Επαγωγής, θα οδηγήσουν στη μείωση των Δημοτικών τελών κάτι που ο κόσμος το έχει ανάγκη και η δημοτική αρχή του Δημήτρη Καμπόσου το φροντίζει» τονίζει ο αντιδήμαρχος Χρήστος Πετσέλης.

«Θα είμαι υποψήφιος και θα κερδίσουμε τις εκλογές με διαφορά γιατί ο κόσμος αναγνωρίζει το έργο που κάνουμε» απαντά σε σχετική ερώτηση.

Ολόκληρη, ζωντανή, η συνέντευξη του Χρήστου Πετσέλη στον σύνδεσμο https://protagonistes.tv/petselis-oi-ergazomenoi-kratoun-to-dimo-katharo-emeis-tous-parechoume-ta-anagkaia-mesa-kai-frontida/