Δηλώνουμε παρών και παράλληλα παραμένουμε αταλάντευτοι στις αρχές μας

208

ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ

        Δηλώνουμε παρών και παράλληλα παραμένουμε αταλάντευτοι στις αρχές μας

Την Τετάρτη 12-7-2023 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση μελών και υποστηρικτών της ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ.

Αποφασίστηκε η κοινή γραμμή ΟΛΩΝ επάνω στις αρχές μας και τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα κοινά προβλήματα του Δήμου μας. Πέρα από κόμματα και χρώματα θα κινηθούμε ξανά με τις ίδιες ηθικές αρχές που μας διέπουν και την ίδια αγωνιστικότητα.  Δεν μας φόβισε ποτέ και δεν θα φοβίσει η λάσπη που πετούν εναντίων μας, τα έμμισθα παπαγαλάκια που λυμαίνονται το Δημοτικό χρήμα.

Αποφασίσαμε επίσης από κοινού, ότι το σύνολο της παράταξης δεν γίνεται να συνεργαστεί με αυτούς που πρεσβεύουν ή εφαρμόζουν τακτικές που καταγγέλλει διαχρονικά η ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ.

Σε αντίθεση με άλλους δε πουλήσαμε «πατριωτιλίκι» με ανταλλάγματα δουλίτσες και διορισμούς.

Σε αντίθεση με άλλους δεν γίναμε ο περίγελος του «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ».

Σε αντίθεση με άλλους παραμείναμε πιστοί σε όσους μας ψήφισαν και σε όλους τους Δημότες που επιθυμούν την νομιμότητα και την διαφάνεια.

Πήραμε θέση σε όλη τη διάρκεια της θητείας μας, σε όλα τα ζητήματα, με αντικειμενική κρίση και πάντα με γνώμονα αξίες και αρχές και όχι «τιμολόγια»….

Η αναγνώριση της παρουσίας μας επί 10 έτη, ο τρόπος που διαφωνήσαμε-συμφωνήσαμε-τεκμηριώσαμε απόψεις και προτάσεις, θεωρούμε ότι ήταν αποδεκτός από ένα μεγάλο μέρος της υγιής κοινωνίας μας.

Κοινή πεποίθηση μας επίσης είναι ότι χρειάζεται ΑΜΕΣΑ αλλαγή του τρόπου διοίκησης και διαχείρισης του δημοσίου χρήματος επ ωφελεία των πολλών.

Η ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ δηλώνει ΠΑΡΩΝ και σε αυτό τον αγώνα για ένα Δήμο που θα μας αξίζει.

                                     ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ