Ξεκίνησε και λειτουργεί η Έκθεση Βιβλίου στο Ναύπλιον

121
Ο γνωστός Εκδότης της Β. Ελλάδος Γιάννης Κουριαννίδης στο περίπτερο των Εκδόσεων του Περιοδικού ΕΝΔΟΧΩΡΑ.

Η καθιερωμένη, για περισσότερο από 30 χρόνια, ‘Εκθεση Βιβλίου που πραγματοποιείται με οργανωτή την Πανελλήνια Ένωση Εκδοτών, άνοιξε τις πύλες της

Θα διαρκέσει έως τις 20 Αυγούστου και η είσοδος είναι ελεύθερη, με ωράριο λειτουργίας από τις 19:30 έως 24:00, καθημερινά.

Η επίσημη έναρξη χαρακτηρίσθηκε από αγιασμό που τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ.κ. Νεκτάριος παρουσία του Δημάρχου Ναυπλίου και μελών της διοίκησης του ΔΟΠΠΤ ο οποίος εμφανίζεται ως συνδιοργανωτής.

Η επίσημη έναρξη συνοδεύτηκε από συναυλία με τον Αδριανό Κατσούρη και την παρέα του, στον αύλειο χώρο των παρακείμενων σχολικών εγκαταστάσεων.

Η φετινή διοργάνωση είναι πιο πλούσια σε τίτλους βιβλίων και στα περίπτερά της  φιλοξενεί 50 εκδοτικούς οίκους με νέες και παλαιότερες εκδόσεις. Συμμετέχουν με δικά τους περίπτερα και η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας, ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες «Οδύσσεια» του Νομού Αργολίδας, καθώς και  η Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών του νομού.

Τα περίπτερα που ξεχωρίζουν είναι αυτό της Ν.Γ Χριστόπουλος (στα παιδικά) και των εκδόσεων του Περιοδικού ΕΝΔΟΧΩΡΑ με την πληθώρα των εκδόσεων με Εθνικοπατριωτικό περιεχόμενο.