Καλημέρα κ. Δήμαρχε (27 Ιουλίου)

601

Καλημέρα Δήμαρχε της καρδιάς μου!

Έχουμε κόκκινο συναγερμό! Όχι λόγω υψηλών θερμοκρασιών ή κινδύνων για φωτιές, αυτά τα έχουμε λύσει από καιρό. Σύμφωνα με το κρυφό Δελτίο Τύπου της Πολιτικής μας Προστασίας, αφήσαμε άδεια τη δεξαμενή ανεφοδιασμού ελικοπτέρων, έξω από το Αραχναίο, δεν λειτουργούμε τα συστήματα τηλεματικής που μας έδωσαν, και ετοιμάζουμε σχέδια εγκατάλειψης της πόλης και των χωριών σε περίπτωση πυρκαγιάς. Καθαρίσαμε δηλαδή!

Δήμαρχέ Μου, όπως το κατάλαβα είμαστε σωστοί! Αφού μόλις πιάσει μια σοβαρή φωτιά θα έχουμε λεωφορεία να φορτώσουμε τον κόσμο και ασυρμάτους που δεν θα δουλεύουν, τι χρειάζεται το έξοδο και ο κόπος να γεμίσουμε τη δεξαμενή.

Όμως, Δήμαρχε της καρδιάς Μου, ο κόκκινος συναγερμός δεν είναι για τον κίνδυνο από τη φωτιά. Είναι γιατί ξαφνικά πετάχτηκε κάποιος Πετρουλάς και με άρθρο του στο argolika.gr, έβγαλε στον αέρα το κρυφό παρατσούκλι «ο Γούβας», με το οποίο σε αποκαλούν στα καφενεία και για το οποίο είσαι τόσο περήφανος. Και δεν είναι μόνον αυτό, λέει και ένα σωρό κακά πράγματα για σένα. Που το βρήκε το δικαίωμα; Ζήτησε την άδειά Σου;

Κόκκινος συναγερμός δημαρχούκο Μου. Ξαφνικά πληθαίνουν οι φωνές εναντίον Σου. Πληθαίνουν και τα ΜΜΕ που φιλοξενούν τα μαρτυριάρικα κείμενα που τόσο  είχες πασχίσει να τα εξαφανίζουν τα Μητσομέσα του δήμου μας.

Αν συνεχιστεί αυτό Δήμαρχε της καρδιάς Μου θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Τόσο μεγάλο που δεν θα μπορεί να το κουλαντρίσει ούτε ο φίλος μας ο εργολάβος.

Και Δήμαρχέ Μου, άκου κάτι ακόμα, αυτός ο Πετρουλάς, που ομολογώ ότι έγινα θαυμαστής του, δηλώνει ότι προτιμάει άλλον. Τι θα κάνουμε με αυτό; Δεν μπορούμε να τον φιμώσουμε ή έστω να τον μπουκώσουμε; Είναι επικίνδυνος Δημαρχούκο Μου. Και αν τον πάρουνε χαμπάρι τα Αθηναϊκά site που μας κοπανάνε πολύ τον τελευταίο καιρό, τότε Δήμαρχε της καρδιάς μου θα βγει αληθινή η φήμη που λέει πως πάμε φουλ για τρίτη δύναμη.

Κάνε κάτι το Σαββατοκύριακο. Σταμάτα λίγο να τραμπουκίζεις τους ανθρώπους που θέλουν να γίνουν υποψήφιοι με τους άλλους συνδυασμούς και κάνε κανένα μαγικό να το βουλώσουν οι οχτροί. Στην ανάγκη στείλε το παλληκάρι που καθάρισε για Μας στο πανηγύρι της Πουλακίδας. Δείξε την από-φασιστικότητά Σου!

Τ.Ι. Μώρος

Υ.Γ. Ένας είναι ο, τραμπούκος, Δήμαρχος.