Καλημέρα κ. Δήμαρχε (19 Ιουλίου)

327

Καλημέρα Δήμαρχε της καρδιάς μου!

Άκου μια συμβουλή που θα σου δώσω. «Η πίτσα που θα τρως το βράδυ παρακολουθώντας την δημοσκόπηση που θα παρουσιάσει το κανάλι σου, να είναι vegan». Αν πίνεις μπύρα, φρόντισε να είναι χωρίς οινόπνευμα και αν προτιμήσεις το κρασί θυμήσου «…όταν ο μήνας δεν έχει  ρο, το κρασί θέλει νερό».

Στα λέω όλα αυτά δήμαρχέ μου από ενδιαφέρον. Έδωσες τόσα χρήματα και αυτοί θα παρουσιάσουν το έργο σου σαν πρωτοβουλία άλλων και να σε θάψουν κι όλας, από… υπερβολική αγάπη. Ε, αυτό μου πέφτει πολύ. Γι’ αυτό δημαρχούκο μου πάρτο ανάλαφρα και άστο να πάει …

Άλλα είναι τα σημαντικά δήμαρχε της καρδιάς μου. Αυτός ο Περράκης έχει γίνει πολύ ενοχλητικός. Και το χειρότερο, πολύ συστηματικός με τα στοιχεία που παρουσιάζει. Αν δήμαρχέ μου τα μαζέψει κάποιος και τα πάει στο Υπουργείο Εσωτερικών θα αλλάξει η άποψη της υπηρεσίας για σένα. Και από “μπαγαπόντης” θα θεωρείσαι πλέον “παράνομος”. Φτάσαμε στα όρια της ανοχής δήμαρχε της καρδιάς μου. Αν κάποιος σκεφτεί να κάνει ότι και ο Σαμαράς, τότε με τη Χρυσή Αυγή που ενοποίησε όλες τις επιμέρους δικογραφίες και την παρέπεμψε σαν εγκληματική οργάνωση με Αρχηγό, μέλη και δομή, τότε δε μας βλέπω να ξεμπερδεύουμε ούτε σε βάθος 5ετίας.

Δήμαρχε της καρδιάς μου, εγώ σε υποστηρίζω ότι και αν κάνεις. Στο υποσχέθηκα και κρατάω το λόγο μου. Παραβλέπω ότι Εσύ είσαι και Ψευτράκος και Αχάριστος και Αλαζόνας και χωρίς προοπτική. Εγώ, το ξαναλέω, Σε υποστηρίζω. Ακολουθώ τη σοφία του Λαού μας που λέει «Αγάπα το φίλο σου με τα ελαττώματα του»! Βέβαια, ο λαός μας λέει και το άλλο «Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου», αλλά, αυτό δεν αφορά εμένα.

Αφορά ίσως το Νίκο, το Δημήτρη, τον Έντυ, το Βασίλη, τη Σωτηρία, τον Παναγιώτη τη… τη… τη…, όχι όμως εμένα. Εγώ δεν έχω κανένα παράπονο από σένα. Από μένα έχω τα παράπονα  που άφησα να με πιάσει μα@@κα ένας τύπος με γιλέκο.

Δημαρχούκο να έχεις μια καλή μέρα και σου θυμίζω «Την ιστορία δεν τη γράφουν οι ηττημένοι, ούτε οι καταδικασμένοι (και στη συνείδηση του λαού).

Τ.Ι. Μώρος

Υ.Γ. Ένας είναι ο, απερχόμενος, Δήμαρχος