Καλημέρα κ. Δήμαρχε (10 Ιουλίου)

591

Καλημέρα Δήμαρχε της (βιονικής) καρδιάς μου!

Ξέρεις ότι γουστάρω τους τραμπούκους και τους τραμπουκισμούς. Από τη ώρα λοιπόν που, όπως με πληροφόρησαν έγκυρες πηγές, τραμπούκαρες για τρίτη φορά υποψήφιο άλλης παράταξης, είπα «τώρα μπορώ να σε θεωρώ δικό μου». Και βέβαια και Εσύ να με θεωρείς δικό Σου. Από δω και πέρα, ζήτα μου ότι θες και εγώ θα το κάνω χωρίς δεύτερη σκέψη.

Τραμπούκε Δήμαρχε της (βιονικής) καρδιάς μου, όταν έμαθα για τον Αλέξανδρο ότι τραμπούκαρε υποψήφια για να αποσύρει την υποψηφιότητά της, δεν το είχα πιστέψει. Όταν μου είπαν τι έκανε ο Γιώργος της ΔΕΥΑΝ, είπα… «είναι αδύνατον». Όταν είδα το Video από το Δημοτικό Συμβούλιο με το Σταύρο και τον Τάκη να χειρονομούν στο Μάκαρη, που ευτυχώς γι’ αυτούς κράτησε την ψυχραιμία του, και τον λεβέντη σου να πετάει τα χαρτιά με τα αποδεικτικά στοιχεία, είπα «τον εκθέτουν το Δημαρχούκο μου». Και να που ήρθε ο τοπάρχης σου να τραμπουκάρει τέταρτο υποψήφιο!

Τώρα όμως Δήμαρχέ μου σιγουρεύτηκα πως έκανα λάθος. Δεν έπαιρναν αυτοί πρωτοβουλίες… Εσύ τους προγραμμάτιζες! Άρα, σε σένα πρέπει να στρέψω το θαυμασμό μου. Εσύ είσαι ο αρχηγός των τραμπούκων. Ο Αρχιτραμπούκος που λέει και ο Λαός μας. Σε Σένα πρέπει να υποκλιθώ και να πω Συγνώμη που σε είχα παραξηγήσει και νόμιζα πως είσαι ένας συντηρητικός άνθρωπος της εκκλησίας.

Βέβαια, Δήμαρχέ μου, κανένας από τους τραμπουκισμούς σου δε σου βγήκε και κανένας υποψήφιος δε φοβήθηκε να κάνει πίσω. Αντιθέτως πείσμωσαν περισσότερο και έγινα Μουζαχεντίν εναντίον σου.

Δήμαρχε της βιονικής καρδιάς μου, θα έπρεπε να ξέρεις ότι «Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κώλους» διαφορετικά….

Συμμαζέψου λοιπόν και ξαναφόρεσε τη μάσκα του ευγενούς, τους ευπρεπούς, του προοδευτικού, του καθώς πρέπει, του Νεοδημοκράτη κ.λ.π. Κάντο γρήγορα γιατί μαθαίνω πως ετοιμάζουν να κυκλοφορήσουν μια Μαύρη Βίβλο με τρία κεφάλαια. Αναθέσεις, Παρανομίες, Εκφοβισμοί.

Και τότε δημαρχούκο μου δεν θα αντέξω να ακούσω τη κοινωνία να λέει για σένα «Γιαλαντζί τραμπούκος ήταν».

Τ.Ι. Μώρος

Υ.Γ. Ένας είναι ο, τραμπούκος, Δήμαρχος