Κάνε πράξη Μαρία Ράλλη όσα προανήγγειλες διαφορετικά ΣΙΩΠΗ!

820

Η Μαρία Ράλλη είναι δημόσιο πρόσωπο, εκτεθειμένο στην δημοσιότητα για όσα κάνει και για ότι δεν κάνει, ως Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ, ως Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών και ως Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Ναυπλιέων. Εάν αυτό δεν της αρέσει μπορεί να παραιτηθεί ή να μην ξαναθέσει υποψηφιότητα. Μέχρι τότε θα πρέπει να παιδεύσει τον εαυτό της να δέχεται αναφορές και κριτική που την αφορούν.

Ο Σταλινισμός έχει καταδικασθεί ιστορικά από τον προηγούμενο αιώνα και η αντίληψη του …«μη με ακουμπάτε» μπορεί να εφαρμόζεται μόνον σε περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η Μαρία Ράλλη ήταν παρούσα στο επεισόδιο της Πουλακίδας και επιχείρησε, λαμβάνοντας το μέρος του δικού τους στελέχους. Ας μην παραμυθιάζει λοιπόν τους φίλους της στο facebook γράφοντας άλλα πράγματα.

Στη σχέση της με το akromolio.gr  θα έπρεπε να μας λέει ένα μεγάλο ευχαριστώ κάθε εβδομάδα για όσα δεν γράφουμε και όχι να μας απειλεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Απαντάμε λοιπόν. Κάνε πράξη Μαρία Ράλλη όσα προανήγγειλες διαφορετικά ΣΙΩΠΗ! Αν όμως το κάνεις, ετοιμάσου να πληρώσεις τα δικαστικά έξοδα της υπεράσπισής μας και την αποζημίωση για την απόπειρα μείωσης της επαγγελματικής μας φήμης.

Ότι και αν πράξεις, να θυμάσαι το akromolio.gr δεν είναι ανελεύθερο μέσον. Αν θεωρεί κάποιος ότι θίγεται από μια έρευνα ή ένα άρθρο του κοινοποιεί την άποψή του και απολαμβάνει σχετικής δημοσιότητας.

akromolio.gr

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Η ΜΑΡΙΑ ΡΑΛΛΗ (με διατήρηση της ορθογραφίας της)

«Καταγγέλλω δημόσια το ρεπορτάζ των Arrena news και Ακρομόλιο και φυσικά θα προχωρήσω σε κάθε νόμιμη διαδικασία όσον αφορά γεγονός που εξελίχθηκε χθες στο πανηγύρι της Πουλακίδας .

Απόλυτα ψευδή στοιχεία και απόλυτες ανακρίβειες για εμπλοκή της παράταξης ” Επόμενη Μέρα ” και ” Όραμα Δημιουργίας ” και φυσικά απόλυτη αποχή εγώ προσωπικά από κάθε εμπλοκή.

Καταδικαστέα όλα τα στοιχεία που αναφέρονται και επειδή στο χώρο υπήρχαν πολλοί μάρτυρες για το τι συνέβη ο δρόμος της δικαιοσύνης για τα δημοσιεύματα είναι μονόδρομος.

Αρκετά πια με την φτηνή πολιτική …

Αρκετά πια με τα ψέμματα ….

Αρκετά πια με την λάσπη στο πρόσωπο μου ….

Αρκετά πια με την έλλειψη παιδείας….ηθικής και αξιοπρέπειας ανθρώπων που νομίζουν ότι επηρεάζουν την κοινή γνώμη….

Επιμένω να υπερασπίζομαι την αλήθεια και κανένας δεν θα σταθεί εμπόδιο σε αυτό….

Δυστυχώς το επίπεδο πολιτικής αντιπαράθεσης είναι απίστευτα χαμηλό και οι συνδημότες μας είμαι βέβαιη ότι θα καταδικάσουν σκληρά και ανεπανόρθωτα , αλλά σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπω να αμαβρώνουν την προσωπικότητα μου με ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα…..

Η εργατικότητα μου , η προσήλωση μου στους στόχους μου ως αιρετή και η αγάπη μου για τον τόπο μας και τους συνανθρώπους μας μπορεί να ενοχλεί πολλούς και πολλές , αλλά μέχρι εδώ…..

Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί και όλοι αυτοί οι συκοφάντες οφείλουν μια δημόσια συγγνώμη….»

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ akromolio.gr https://akromolio.gr/2023/07/%ce%be%cf%8d%ce%bb%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%b9%cf%83%cf%8c%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%be%cf%8d-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%88%ce%b7%cf%86%ce%af%cf%89%ce%bd-%cf%84/