Ξύλο και επεισόδια μεταξύ υποψηφίων του Κωστούρου και του Ορφανού σε “Θρησκευτική πανήγυρι” που συνδιοργάνωσε ο ΔΟΠΠΑΤ

2524

O Μορφωτικός Σύλλογος Πουλακίδας σε συνεργασία με τον ΔΟΠΠΑΤ (Πρόεδρος Μαρία Ράλλη) ήταν οι οργανωτές του Τοπικού Πανηγυριού στην Πουλακίδα που κατέληξε σε ξυλοδαρμό μεταξύ υποψηφίων των παρατάξεων Κωστούρου και του Ορφανού.

Η “Θρησκευτική πανήγυρις” που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό σχολείο Πουλακίδας την Τρίτη 25 Ιουλίου, με αφορμή τον εορτασμό της Αγίας Παρασκευής κατέληξε, τις πρωινές ώρες (περίπου στις 5.30) σε συμπλοκή μεταξύ δύο νυν και τέως υποψηφίων της παράταξης του Δημήτρη Κωστούρου.

Η ανταλλαγή πολύ σκληρών εκφράσεων και ύβρεων μεταξύ του Παναγιώτη Παναγή (τέως εκλεγμένος με τον Κωστούρο και νυν υποψήφιος με τον Ορφανό) και του Τάσου Σιατερλή (σημερινός υποψήφιος με τον Δημ. Κωστούρο) κατέληξε σε εμπλοκή με “σωματική επαφή”. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στο σκληρό καυγά παρενέβη και η Μαρία Ράλλη η οποία υπερασπίστηκε τον “δικό της” ενώ η άφιξη περιπολικού της ΕΛΑΣ απέτρεψε τα χειρότερα.

Οι δύο βασικοί εμπλεκόμενοι πιάστηκαν στα χέρια, μη σεβόμενοι ούτε την ιδιότητα του υποψήφιου στις παρατάξεις Ορφανού και Κωστούρου, ούτε το χώρο του Δημοτικού Σχολείου για την διάθεση του οποίου δημιουργούνται ερωτήματα στα οποία θα πρέπει να απαντήσει ως υπεύθυνη η Μαρία Ράλλη.

Οι πληροφορίες για μεταφορά στο νοσοκομείο και η επέμβαση με ράμματα στο κεφάλι του ενός εκ των δύο δεν έγινε δυνατόν να επιβεβαιωθούν.