Ιρένα Καλογερή: Η Ναυπλιώτισσα από τη Βορ. Ήπειρο που θα είναι υποψήφια με τον Κων. Μάκαρη

70

Η καταγωγή μου είναι από την Βόρειο Ήπειρο.  Είμαι τελειόφοιτη  των ΔΙΕΚ Ναυπλίου, πτυχιούχος κομμωτικής τέχνης, χρήση Η/Υ, τεχνικός φαρμάκων- βοηθός φαρμακείου.

Ήλθαμε για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα, όταν άνοιξαν τα σύνορα το 1990. Η επιλογή μας εξ αρχής ήταν το Ναύπλιο, γιατί συγκέντρωνε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, ώστε να μπορέσουμε να βρούμε εργασία, αλλά και να δημιουργήσουμε οικογένεια μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον.

Η επιλογή μας αυτή μας δικαίωσε γιατί το Ναύπλιο είναι Πρωτεύουσα Πόλη. Όμως στην πορεία διαπιστώσαμε ότι η πόλη μας και τα τελευταία χρόνια, δεν είχε την στήριξη, ειδικά από την Δημοτική Αρχή, ώστε να κάνει άλματα προόδου.

Τα προβλήματα είναι πολλά, λύσεις δεν δίνονται και έτσι δημιουργείται μια κατάσταση που δυσχεραίνει την καθημερινότητα όλων μας.

Για αυτό αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα που μου απηύθυνε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κων/νος Μάκαρης, πιστεύοντας ακράδαντα, ότι πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα στην πόλη που αγαπήσαμε, να δοθούν καινοτόμες λύσεις και να βαδίσει επιτέλους την οδό της προόδου και της ανάπτυξης.

Θα είμαι λοιπόν υποψήφια με τον συνδυασμό ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του Κων. Μάκαρη στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.