Καλημέρα κ. Δήμαρχε (21 Ιουνίου)

330

Καλημέρα Δήμαρχε της καρδιάς μου!

Θυμάσαι που σου έγραψα ότι θα πάω για μπάνιο στην Καραθώνα, πριν προλάβουν να τη δώσουν σε κανένα μεγαλοκεφαλαιούχο του εξωτερικού, όπως σχεδίαζαν; ‘Ε, λοιπόν πήγα.

Ευτυχώς που πήγα γιατί, έπεσα επάνω σε κάποιους με σχέδια και χαρτοφύλακες που συζητούσαν για την αξιοποίησή της, ερήμην των Ναυπλιωτών.

Μην ανησυχείς όμως Δήμαρχέ μου. Τα ταχτοποίησα όλα. Τους πλησίασα και τους είπα να φύγουν αμέσως γιατί «ΕΣΥ έχεις δηλώσει πως δεν θα επιτρέψεις να γίνει τίποτα ερήμην του Δήμου». Αν δεν θυμάσαι, ήταν λίγο καιρό μετά από την άλλη δήλωσή σου ότι «ΕΣΥ δεν θα επιτρέψεις να φύγει το Κέντρο Μηχανικού από το Ναύπλιο».

Ένας από αυτούς είχε το θράσος να μου πει πως «η ΚΑΡΑΘΩΝΑ είναι του ΤΑΪΠΕΔ και όχι του Δήμου και ότι συζητάνε για συνεκμετάλλευση ΤΑΪΠΕΔ και κεφαλαιούχων».

Δεν συγκρατήθηκα Δήμαρχέ μου και τον απείλησα ότι «αν δεν φύγετε αμέσως θα Σου το πω και ΕΣΥ θα ξανακάνεις πάλι μια δήλωση και τότε αλίμονο τους».

Αυτά έκανα Δήμαρχέ μου, για χατήρι Σου, και μετά πήγα και έκανα μια βουτιά.

Μόνο που, Δήμαρχέ μου, όπως γύριζα με σταμάτησε μια υπηρεσία με ένα STOP στο χέρι και με ρωτούσαν αν το 4Χ4 είναι δικό μου και αν όχι γιατί το οδηγώ. Τους είπα πως δεν είναι δικό μου αλλά το οδηγώ γιατί ο ιδιοκτήτης είναι φίλος και μου χρωστάει χάρες. Κάτι έγραψαν σε ένα χαρτί και έφυγα.

Εσένα Δημαρχούκο μου, που όποτε κάνεις κέφι παίρνεις το 4Χ4 της ΔΕΥΑΝ και πηγαίνεις, όπου πηγαίνεις, σε έχουν σταματήσει ποτέ αυτοί οι μυστήριοι να σε ρωτήσουν αν έχεις το δικαίωμα να το οδηγείς μόνος σου και αν έχεις ημερολόγιο κίνησης;

Θα μου κάνεις τη χάρη, ΕΣΥ που έχεις τα μέσα να τους πεις να με αφήσουν ήσυχο; Και εγώ Δημαρχούκο μου θα θάψω το video της 6ης Ιουνίου και δεν θα το βρει ποτέ κανένας από αυτούς που θα ήθελαν να σε βλάψουν.

Καλό απόγευμα Δήμαρχε της καρδιάς μου!

Τ.Ι. Μώρος

Υ.Γ. Ένα είναι ο παραβάτης Δήμαρχος