Καλημέρα κ. Δήμαρχε (22 Ιουνίου)

512

Καλημέρα Δήμαρχε

Σήμερα σου είμαι θυμωμένος! Είμαι θυμωμένος γιατί σου μιλάω και σου γράφω και εσύ δεν ακούς.

Σου είπα πριν από καιρό να σταματήσεις τις διαρροές και εσύ δεν έκανες τίποτα.

Σου ξαναείπα ότι κάποιοι από δίπλα σου διαρρέουν τα πάντα και ότι ο Μάκαρης μαθαίνει όλα όσα λέτε στις συναντήσεις σας και δεν έδωσες σημασία. Να όμως που ο Μάκαρης έφτασε να γίνει ο πιο επικίνδυνος αντίπαλός σου και να κινδυνεύεις σοβαρά.

Σου τόνισα ότι στη ΔΕΥΑΝ έχουν γίνει όλα μπάχαλο και εκτός από τις αναθέσεις που διαρρέουν ΟΛΕΣ, παρουσιάζεται και απαράδεκτη αύξηση των διαρροών του νερού από τα δίκτυα. Στο Δρέπανο χάθηκαν χιλιάδες κυβικά. Στην Βιβάρι το ίδιο και χειρότερα. Στο Τολό οι διαρροές συναγωνίζονται τις διακοπές. Στην Άρια –Αγία Ελεούσα φτιάξανε ποταμάκια στους δρόμους. Κάποιος τα πληρώνει Δήμαρχέ μου όλα αυτά. Στο τέλος θα μας πάρουν στο κυνήγι με την αδιαφορία σου.

Και να σου πω και το άλλο Δήμαρχέ μου, που με στεναχωρεί ακόμα περισσότερο. Άρχισαν και οι διαρροές στελεχών Σου και Συμβούλων Σου. Και μη μου πεις πως δε σε νοιάζει και να πάνε όπου θέλουν και ότι ΕΣΥ έχει το λαό με το μέρος Σου.

Πρέπει να σε νοιάζει και ο Λαός δεν είναι με το μέρος Σου πια.

Δήμαρχέ μου πρέπει να το καταλάβεις. Φεύγουν στελέχη! Ποιοι θα φέρουν τις ψήφους; Στην Άρια ο Αναγνωσταράς δεν είχε ούτε συνδυασμό στο Τοπικό και τώρα δεν τολμάμε να πούμε το όνομά σου. Στο Τολό πίνανε νερό στο όνομά σου και τώρα δεν έχουν νερό ούτε για να σε πνίξουν, όπως λένε.

Σε δεκαπέντα μέρες μέσα, έφυγαν τρεις! Έφυγε ο Καρούντζος (δικός μας ήταν). Έφυγε ο Σοροβίγκας (δικός μας ήταν). Έφυγε ο Γαβρήλος (δικός μας ήταν).

Πως θα κάνουμε εκλογές Δημαρχούκο μου;

Με διαρροές στα σχέδιά μας; Με τη ΔΕΥΑΝ να χρεώνει στους καταναλωτές τις διαρροές του νερού που τρέχει στους δρόμους και στα χωράφια; Με τις διαρροές των συμβούλων της παράταξης που προσχωρούν στους αντιπάλους;

Κάνε κάτι Δήμαρχε της καρδιάς μου γιατί… αν δεν το ξέρεις «Οι περισσότερες καταρρεύσεις έχουν σαν αφετηρία τις διαρροές». Και ήδη κάποιοι από τους κολλητούς Σου επισκέπτονται την τουαλέτα 5 φορές την ημέρα… λόγω διαρροών!

Τ.Ι.Μώρος

Υ.Γ. Ένας είναι ο, παραβάτης, Δήμαρχος