Η Βιοπαθολόγος Σωτηρία Κονδύλη, από τον Άγιο Ανδριανό, θα είναι υποψήφια με τον Κώστα Μάκαρη

203
Κονδύλη Σωτηρία

Η Βιοπαθολόγος Σωτηρία Κονδύλη έχει γεννηθεί στον ΑΓ. ΑΝΔΡΙΑΝΟ Ναυπλίου. Πραγματοποίησε τις εγκύκλιες σπουδές της στα σχολεία του Ναυπλίου. Σπούδασε ιατρική στα Ελληνικά Πανεπιστήμια και πήρα την ειδικότητα της Βιοπαθολόγου. Εργάζεται στο Εθνικό  Σύστημα Υγείας και συγκεκριμένα στο Νοσοκομείο του Άργους.

Όπως δηλώνει η ίδια «Πιστεύω ότι όλοι οι Έλληνες ανεξαρτήτως επιπέδου μόρφωσης και εργασίας οφείλουν να ενδιαφέρονται για τα κοινά, σύμφωνα άλλωστε και με τα πρότυπα των αρχαίων προγόνων μας. Γι’ αυτό αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά της περιοχής μας ώστε και με την δική μου μικρή συμβολή να βγει ο Ιστορικός μας Δήμος Ναυπλιέων, από τα λιμνάζοντα ύδατα της γραφειοκρατίας και της απραξίας».

Αιτιολογώντας την ένταξή της στην Δημοτική Παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ με υπ. Δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Μάκαρη, στην ίδια δήλωση αναφέρει:

«Στοιχίζομαι με τον συνδυασμό του επιτυχημένου επιχειρηματία και κοινωνικού παράγοντα κ. Κων/νου Μάκαρη, που έχει δώσει πολλαπλά δείγματα γραφής και αγάπης του για τον τόπο μας αλλά και της επιτυχημένης παρέμβασής του με ότι ασχολήθηκε.

  Ελπίζω και πιστεύω ότι την ίδια δημιουργικότητα και επιτυχία θα μεταφέρει και στα δημόσια πράγματα, αξιοποιώντας στο έπακρο τα ασύγκριτα ιστορικά, αισθητικά, οικονομικά – παραγωγικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας».