Δωρής, Πούλος, Καρούτας και Παϊβανάς δίνουν τη Νίκη στον Δημ. Καμπόσο σε Ίναχο, Κουτσοπόδι, Κόκλα και Δαλαμανάρα

130
Δωρής, Πούλος, Καρούτας και Παϊβανάς, υποψήφιοι με Καμπόσο

Τέσσερις ακόμη υποψήφιοι με την Δημοτική Παράταξη “Αλλαγή Πορείας” ανακοινώθηκαν τις τελευταίες 2 ημέρες, με κύριο χαρακτηριστικό τους την διάχυση στα χωριά του Δήμου Άργους Μυκηνών. Πρόκειται για τους Παναγιώτη Δωρή, Γιάννη Πούλο, Γιώργο Καρούτα και Αποστόλη Παϊβανά.

Ο Παναγιώτης Δωρής έχει καταγωγή από τον Ίναχο, υπηρετεί στην φρουρά των φυλακών Ναυπλίου. Είναι εκλεγμένο μέλος της ΔΕΕΠ Αργολίδας (ΝΟΔΕ) και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Ινάχου.

Ο Γιάννης Πούλος είναι αγρότης και έχει καταγωγή από το Κουτσοπόδι. Συστρατεύεται με τον Δημήτρη Καμπόσο για να προσφέρει κι αυτός για έναν ισχυρότερο Δήμο.

Ο Γιώργος Καρούτας έχει καταγωγή από την Κόκλα και ασχολείται με τον αγροτικό τομέα. Με την υποψηφιότητά του θα δώσει τον δικό του αγώνα συμβάλοντας στη Νίκη της παράταξης Καμπόσου στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου του 2023.

Ο Αποστόλης Παϊβανάς είναι ένας ακόμα νέος άνθρωπος υποψήφιος με την παράταξη “Αλλαγη Πορείας”. Ο Αποστόλης Παϊβανάς αντιπρόεδρος της Τ.Κ. Δαλαμανάρας, είναι επαγγελματίας αγρότης και ναυαγοσώστης.