Διπλή εκδήλωση της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ για το Περιβάλλον και τον τρόπο διοίκησης του Δήμου Ναυπλιέων

168

Πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 7 Ιουνίου, η προγραμματισμένη διπλή δράση της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, σχετικά με τις Περιβαλλοντικές δεσμεύσεις και τον τρόπο διοίκησης του Δήμου Ναυπλιέων, σύμφωνα με το  διαδραστικά διαμορφούμενο πρόγραμμά της.

Το στέλεχος της Παράταξης Γιώργος Εμμανουήλ (Περιβαλλοντολόγος –Δασολόγος) ανέπτυξε το Περιβαλλοντικό κομμάτι με τη βοήθεια ειδικού προγράμματος εμπλουτισμένου με γραφικά και φωτογραφίες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ναυπλιέων.

Ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και υπ. Δήμαρχος Κωνσταντίνος Μάκαρης αναφέρθηκε στην Πυραμίδα της διοίκησης που θα εφαρμοσθεί και στην οποία η βάση των πρωτογενών αποφάσεων θα είναι τα αιρετά Τ.Σ.

Επιδείχθηκε το ήδη διαμορφωμένο πρόγραμμα αμέσων παρεμβάσεων για την Άρια Ναυπλίου και ορίσθηκε τριμελής συντονιστική επιτροπή για την προώθηση της κατάρτισης αναλόγων προγραμμάτων στα χωριά και τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Ναυπλιέων.

Οι 200 περίπου παριστάμενοι, οι περισσότεροι των οποίων ήταν υποψήφιοι της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, παρακολούθησαν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και τα δύο μέρη της εκδήλωσης συμμετέχοντες με ερωτήματα και προτάσεις.

Ο υπ. Δήμαρχος Κώστας Μάκαρης τόνισε για μια ακόμη φορά το τρίπτυχο της λειτουργικότητας στην οποία προσβλέπει , ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΕΛΕΓΧΟΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ.

Ξεκαθάρισε ότι η Καθημερινότητα θα είναι ευθύνη των Τοπικών Αρχών, ο Έλεγχος θα γίνεται με καθεστώς διαφάνειας από τα θεσμοθετημένα όργανα και η Ανάπτυξη θα είναι το κύριο δικό του καθήκον.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στη μεγάλη συνεδριακή αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίας Ερμιονίδας, ολοκληρώθηκε με τη διαβεβαίωση τακτικότητας στην υλοποίηση αναλόγων θεματικών εκδηλώσεων για την καλύτερη προώθηση των βασικών προγραμματικών δεσμεύσεων και την τομεακή οργάνωση της πολιτικής δράσης των υποψηφίων και των εθελοντών της Δημοτικής Παράταξης.

Μιλώντας προς τους δημοσιογράφους ο υπ. Δήμαρχος Ναυπλιέων, Κωνσταντίνος Μάκαρης, τους κάλεσε να προβάλλουν τις θέσεις της παράταξης προκειμένου να αναπτυχθεί ένας προγραμματικός διάλογος την κοινωνία και να δοθεί η ευχέρεια στους Δημότες να ψηφίσουν Προγράμματα και θέσεις που θα οδηγήσουν τον Δήμο Ναυπλιέων στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.

Σχετικό VIDEO (διάρκειας 4 λεπτών) στον σύνδεσμο https://protagonistes.tv/ekdilosi-tis-neas-epochis-gia-to-perivallon/