Πολύ κοντά στην υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Πελοποννήσου o Πρόεδρος του ΕΒΕ Μεσσηνίας Βαγ. Ξυγκώρος

69

Αναδημοσίευση από το best-tv.gr

Πολύ κοντά στην υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Πελοποννήσου φαίνεται πως βρίσκεται ο Βαγγέλης Ξυγκώρος. Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης BEST μάλιστα, αυτή η πρόθεση ενισχύεται από το ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ βλέπουν με πολύ θετικό ενδιαφέρον να στηριχθεί μια υπερκομματική πρόταση την οποία εκφράζει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, για να κάνει η Περιφέρεια ένα άλμα προς τα εμπρός.

Αυτό αποκάλυψε ο Νίκος Μπελογιάννης σχολιάζοντας για τα όσα… πυροδοτήθηκαν μετά την συνέντευξη του κ. Ξυγκώρου στην εφημερίδα “Ελευθερία” και τον Θανάση Λαγό, με το… παράθυρο υποψηφιότητας για την αυτοδιοίκηση το οποίο άνοιξε, σήμερα να εξελίσσεται σε… πόρτα μετά την τεράστια αποδοχή που γνωρίζει μια τέτοια κίνηση, μια κίνηση που έρχεται να ανατρέψει την όλη… μίζερη κατάσταση.

Βαγγέλης Ξυγκώρος

Ο Διευθυντής της τηλεόρασης BEST ξεκαθάρισε αρχικά πως η αναφορά του κ. Ξυγκώρου “συντάραξε τους πάντες στο αυτοδιοικητικό πεδίο” και πως ο ίδιος “δεν ενδιαφέρεται για υποψηφιότητα στο δήμο Καλαμάτας για να… ησυχάσουν και κάποιοι”. Αν και τόνισε πως οι πιέσεις είναι πολλές και σε κάθε επίπεδο τόσο για το δήμο όσο και για την Περιφέρεια, ο έμπειρος επιχειρηματίας που έδωσε άλλη πνοή στον θεσμό του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας μπορεί να συνεισφέρει σημαντικά ως ένας άνθρωπος που ξέρει όσο λίγοι την αγορά, με βαρύ βιογραφικό, με τη νέα του σκέψη και τις προτάσεις να πάει ο τόπος μπροστά μέσα από μια ανεξάρτητη και ακέραια πρόταση στο β’ βαθμό αυτοδιοίκησης.

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Νίκος Μπελογιάννης “εάν τελεσφορήσει αυτή η ανεξάρτητη υποψηφιότητα έχει να κερδίσει όλη η Πελοπόννησος”, προσθέτοντας “…μακάρι τέτοιο άνθρωποι να θέσουν τον εαυτό τους στη διάθεση των πολιτών και της προσφοράς για να ξεφύγουμε από τη μιζέρια”. Στο πλαίσιο αυτό και οι αναφορές για την υφιστάμενη κατάσταση “…δεν είναι μειονέκτημα να αποχωρήσουν Νίκας και Τατούλης, τους… ευχαριστούμε, ότι είχαν να το προσφέρουν, το προσέφεραν. Πόσο πια; Άλλωστε το κράτος στα 35 χρόνια δίνει σύνταξη…” είπε εμφατικά.  Επιπρόσθετα συμπλήρωσε το θετικό αποτύπωμα και την μεγάλη αίσθηση που προκάλεσε το άκουσμα μιας τέτοιας πρότασης στην κοινωνία με τον ίδιο τον κόσμο να μιλά για την ανάγκη να υπάρξει ένας τέτοιος υπερκομματικός συνδυασμός.

Ο Διευθυντής του BEST παράλληλα συμπλήρωσε πως από τη μια με μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα Ξυγκώρου και με μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα Βλάση μόνο να κερδίσει θα έχει η Πελοπόννησος.

Σxετικό VIDEO στο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=sZwVPHb0-dE&t=264s