Η λογοκρισία των τεχνολογικών κολοσσών απειλεί την δημοκρατία. Λογοκρισία σε Μπογδάνο και ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

74

Το πατριωτικό πολιτικό κόμμα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ –Πρόδρομος Εμφιετζόγλου καταγγέλλει μεθοδεύσεις φίμωσης των κορυφαίων στελεχών του αλλά και του Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, από Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Σε ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει ως «Κίνδυνο για την δημοκρατία την ανεξέλεγκτη δράση των τεχνολογικών κολοσσών που επιχειρούν να λογοκρίνουν εκλεγμένα μέλη της Βουλής των Ελλήνων».

Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ –Πρόδρομος Εμφιετζόγλου:

«Οι περιορισμοί στη σελίδας του βουλευτή Α΄ Αθηνών και Αντιπροέδρου της Πατριωτικής Ένωσης Κωνσταντίνου Μπογδάνου στο Facebook αλλά και της Πατριωτικής Ενώσεως επειδή ανήρτησαν βίντεο από  ομιλίες του στην Βουλή, αποτελούν πρωτοφανή λογοκριτική μεθόδευση.

Την συγκεκριμένη τακτική ακολούθησε και το μέσο tik tok «κατεβάζοντας» το βίντεο, με τις δηλώσεις του εφημέριου του Αγίου Παντελεήμονα, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, για τους βανδαλισμούς κατά του Ιερού Ναού από αλλοδαπούς.

Η Πατριωτική Ένωση δεσμεύεται ότι, εάν ο ελληνικός λαός επιλέξει να είναι στην επόμενη Βουλή, θα επιδιώξει με κάθε τρόπο να προστατεύσει την ελευθερία του λόγου των Ελλήνων πολιτών  έναντι των πρακτικών που οι τεχνολογικοί κολοσσοί χρησιμοποιούν με τρόπο καταχρηστικό.

Θα ζητήσει δε να εξεταστεί το φορολογικό πλαίσιο υπό το οποίο λειτουργούν, καθώς και να υποχρεωθούν να ανοίξουν γραφεία στην Ελλάδα, ώστε αποκλειστικά υπεύθυνα για την επίλυση διαφορών τους με Έλληνες πολίτες να είναι τα ελληνικά δικαστήρια».