Τραμπουκισμοί με στόχο την επιβολή αυξήσεων 40% στα Δημοτικά Τέλη των κατοικιών του Ναυπλίου

193

γράφει ο Νικηφόρος Λυκίδης

Τρεις άνθρωποι, επί 7 λεπτά, τραμπούκιζαν τον Κώστα Μάκαρη που προσπαθούσε να αποτρέψει την επιβάρυνση των Δημοτικών Τελών στο Ναύπλιο, κατά 40%. Μια επιβάρυνση που επέμενε να επιβάλλει ο “κρυπτόμενος” από το Δημοτικό Συμβούλιο δήμαρχος Δημ. Κωστούρος, παρά την απόρριψη της από την Αποκεντρωμένη, μετά από προσφυγή της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αργολίδας.

Αναφερόμαστε στον Τάκη Μπούκουρη, το Σταύρο Αυγουστόπουλο και τον Ευάγγελο Λεβεντογιάννη.

Ο Τάκης Μπούκουρης αποδοκιμάσθηκε από τους Ναυπλιώτες ως υποψήφιος και δεν εκλέχθηκε σύμβουλος στις εκλογές του 2019. Ανταμείφτηκε όμως για την πιστότητά του και την πορεία του, από τον Δημήτρη Κωστούρο. Διορίσθηκε ως έμμισθος Γραμματέας του Δήμου Ναυπλιέων.

Ο Σταύρος Αυγουστόπουλος εκλέχθηκε στο τσακ για 4 ψήφους (και με πολλές φήμες για την καταμέτρηση που είχε γίνει). Στη συνέχεια, καθ’ υπόδειξη του δημάρχου Δημ. Κωστούρου, ψηφίσθηκε ως έμμισθος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Είναι ο Πρόεδρος που παραβιάζει προκλητικά και ουσιαστικά την επιταγή του νόμου για δημόσιες συνεδριάσεις με δυνατότητα παρακολούθησης από όλους τους ενδιαφερόμενους Δημότες. Προφανώς χωρίς αντίδραση (ή με επίνευση) του Δημάρχου.

Ο Ευάγγελος Λεβεντογιάννης είναι ο Τοπάρχης και προωθητής αιτημάτων της Νέας Τίρυνθας, γνωστός για “το ακατέργαστο” και τσαμπουκαλίδικο στυλ του.

Με τραμπουκισμούς εις βάρος της αντιπολίτευσης και με δηλώσεις του Προέδρου για ιντερνετική παρουσία συμβούλων της πλειοψηφίας, που όμως δεν φαίνονται στην οθόνη του υπολογιστή, όπως μπορείτε να δείτε, τελικά ο Δημήτρης Κωστούρος και οι ψηφίσαντες σύμβουλοί του επέβαλαν την φορομπηχτική πολιτική τους, αρνούμενοι να ακολουθήσουν την πρόταση για μείωση των εξόδων που έκαναν με στοιχεία οι Κώστας Μάκαρης και Τάκης Αναγνωσταράς.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων, ένα Συμβούλιο που τίμησαν με την Παρουσία και το Ήθος τους Αιρετοί σαν τον Γιώργο Γκάτζιο, τον Μίμη Μιχελάκη, το Νίκο Χουντάλα ή τον Γιάννη Ρούτουλα, δεν πρέπει να ακολουθήσει πορεία εξέλιξης σε μήτρα τραμπουκισμού ή φωλεά τραμπούκων.

Μπορείτε να δείτε ένα  VIDEO διάρκειας 7 λεπτών με πράξεις τραμπουκισμού που είχαν ως σκοπό (όπως αποδείχθηκε) την επιβολή αύξησης κατά 40% των δημοτικών τελών ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ των Δημοτών, στο σύνδεσμο: https://protagonistes.tv/traboukismoi-me-stocho-tin-epivoli-afxiseon-40-sta-dimotika-teli-ton-katoikion/