ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ «ΤΕΜΠΗ»

110

Του Χάρη Β. Μιχαλακόπουλου(υποψήφιου Βουλευτή ΗΛΕΙΑΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ)    

Η πρόσφατη Εθνική τραγωδία των Τεμπών, ουσιαστικά είναι  μια ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, που συντελέστηκε  από μια πλειάδα ΑΝΕΥΘΥΝΩΝ-«υπευθύνων» που βρίσκονται σε όλες τις θέσεις της πυραμίδας του δημοσίου τομέα, του ιδιωτικού τομέα και της πολιτικής σκηνής. 

Αυτό το λέω, γιατί είναι πέρα κάθε αμφιβολίας, ότι όταν οι παραλείψεις και η ανικανότητα κοστίζουν συνεχώς σε ανθρώπινες ζωές (το οικονομικό κόστος και το Εθνικό κόστος της Πατρίδας δεν το συν-υπολογίζω αυτή την στιγμή) , τότε και αυτοί που τις κάνουν (τις παραλείψεις-ανικανότητες) και φυσικά αυτοί που ΔΕΝ τους ελέγχουν, είναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.

Τα Τέμπη-το Μάτι-Η Μάνδρα-Οι φονικές πυρκαγιές σε Ηλεία-Εύβοια κλπ-  η μια κωμόπολη που χάνεται κάθε έτος στο οδικό δίκτυο της Ελλάδας, δεν έχουν καταστήσει δυνατόν να «συγκινήσουν» την Ελληνική Δικαιοσύνη, ούτε να  φυλακίσουν  ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ—ούτε έναν ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟ—ούτε καν ένα GOLDEN BOY. Αντίθετα πάντα την πληρώνει (σπάνια και αυτό) η «μαρίδα».

Οι νεκροί και οι οικογένειές τους ζητούν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, από την ΤΥΦΛΗ Ελληνική Δικαιοσύνη.

Στα δικά μας «ΤΕΜΠΗ» που είναι ο δρόμος-φονιάς Πύργος-Πάτρα, στα 2 έτη που ο Υπουργός Καραμανλής διέκοψε τις εργασίες του νέου αυτοκινητόδρομου ΠΥΡΓΟΥ-ΠΑΤΡΩΝ, για να τον δώσει σε ΔΙΚΟΥΣ του ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ και σε πεθερούς ΥΠΟΥΡΓΩΝ, μήπως ρώτησε ή τον ένοιαξε πόσοι δεκάδες συμπολίτες μας έχασαν τη ζωή τους; Το μόνο που τον ένοιαζε αυτόν και τους πολιτικούς του προϊστάμενους (που τον καλύπτουν),  ήταν πως ΔΙΚΟΙ  τους ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ θα έπαιρναν τον «μαϊντανό» έτσι ώστε να μοιραστεί κατάλληλα (ο νοών νοείτω).

Φυσικά ο δρόμος που ΘΑ παραδώσουν είναι ΠΕΤΣΟκομμένος,  δεν φτάνει ΟΥΤΕ στον ΠΥΡΓΟ και φυσικά ΟΥΤΕ στην ΟΛΥΜΠΙΑ, κάτι που πνίγεται στα ΠΕΤΣΟ-ταϊσμένα ΜΜΕ.

Οι ευθύνες είναι διαχρονικές και όλων των Κυβερνήσεων. Δεν γίνεται να δολοφονούν  τα παιδιά μας (και όχι μόνο) και εμείς να συνεχίζουμε να τους ανακυκλώνουμε στις καρέκλες ή να τους δίνουμε άφεση αμαρτιών.

Κυρίως δεν γίνεται να μην ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την δικαιοσύνη να ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την δουλειά της όπως ορίζει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Άρθρο 4: (Ισότητα των Ελλήνων)

  1. Oι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.

Εύχομαι το νέο έγκλημα (με την ιδιωτικοποίηση του νερού) που είχατε το θράσος να φέρετε στη Βουλή στα κρυφά-(σαν) κλέφτες μέσα σε ημέρες Εθνικού Πένθους, να έχει την κατάληξη που είχε στην Αργεντινή.

Να φύγετε ΟΛΟΙ με ελικόπτερα…