Συνεργασία Λαού – Στρατού όπως το 1909 μοναδική λύση σωτηρίας

114

γράφει ο Παύλος Δαγρές*

Από το 2003 το φωνάζουμε.

Αν αυτό είχε γίνει από τότε, σίγουρο είναι ότι η Ελλάδα δεν θα είχε χρεοκοπήσει, δεν θα υπήρχαν μνημόνια, δεν θα είχαμε διασυρθεί διεθνώς, δεν θα είχαμε χάσει την Εθνική μας ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια, δεν θα είχαν αυτοκτονήσει 20.000 χιλιάδες και πλέον συνάνθρωποί μας λόγω οικονομικού αδιεξόδου εξ αιτίας χρεοκοπίας.

Παύλος Δαγρές

Δεν θα είχαν φύγει στο εξωτερικό 500.000 χιλιάδες νέοι, κυρίως επιστήμονες στερώντας στην Ελλάδα το πολύτιμο αυτό δυναμικό.

Δεν θα κινδύνευαν να περάσουν σε ξένα χέρια 700.000 χιλιάδες ακίνητα Ελλήνων από πλειστηριασμούς που διενεργούν τα Funds με έγκριση κυβέρνησης Αρείου Πάγου.

Δεν θα είχαν χαθεί στα Τέμπη τόσες αθώες ζωές, νέα κυρίως παιδιά, εξ αιτίας διεφθαρμένων Ανθέλληνων πολιτικάντηδων.

Ιδού τι είχαμε γράψει στις 27-2-2003 σε Εφημερίδα των Αθηνών:

«Αρχιψεύτες και ανίκανοι εκπροσωπούν την χώρα.

Υποψήφιοι τουρίστες για το ΓΟΥΔΙ παρουσιαστές Ντελαλήδες»

Πάνω από δέκα εκατομμύρια δρχ. χρέος στις πλάτες κάθε νέου από τους πολιτικάντηδες.

Υπουργοί και ξυπόλυτοι πασόκοι ψευτοεπιχειρηματίες έφαγαν τα λεφτά του κοσμάκη στο χρηματιστήριο. Καταγγελία ΣΟΚ με ατράνταχτα στοιχεία από εκδότη φιλοκυβερνητικής εφημερίδας (ΑΥΡΙΑΝΗ). Πενήντα τρία τρις δρχ.  καταχράστηκαν ξένοι και ντόπιοι απατεώνες, από τον λαό.

Για να επιτύχουν τους δόλιους σκοπούς τους μεταμόρφωσαν τους Σημίτη – Παπαντωνίου σε «Παπαγαλάκια» παροτρύνοντας τους ανυποψίαστους πολίτες να επενδύσουν σε ασφαλείς και κερδοφόρες μετοχές ανύπαρκτων επιχειρήσεων που ιδιοκτήτες εμφανίζοντο ξεβράκωτοι – κατά Κουρή – νέοι Κοσκωτάδες λαμόγια.

Σήμερα η σκληρή πραγματικότητα της καθημερινότητας είναι τραγική.

Διότι ας μην προσπαθούμε να ωραιοποιήσουμε την δεινή πραγματικότητα. Η κατάσταση είναι δραματική. Υποφέρουν οι εργαζόμενοι στις πόλεις. Αφανίζονται οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Ξεκληρίζεται ο αγροτικός πληθυσμός λόγω της ανταγροτικής πολιτικής.

Τι θα απογίνουν οι Έλληνες;

Θα συνεχίζουν να εμπιστεύονται την τύχη τους στα παπαγαλάκια Σημίτη – Παπαντωνίου και στους υπόλοιπους πολιτικούς, όλοι συνένοχοι στο έγκλημα του χρηματιστηρίου;

Οι Έλληνες αξιωματικοί αισθάνονται υπερήφανοι να έχουν για υπουργό στρατιωτικών έναν από τους πρωτεργάτες της μεγάλης κομπίνας του χρηματιστηρίου;

Είναι δυνατόν αυτοί οι ανίκανοι πολιτικάντηδες οι αρχιψεύτες να εκπροσωπούν την χώρα να αποφασίζουν για τον Ελληνικό λαό;

Τελευταία ελπίδα πριν την ολοσχερή καταστροφή της χώρας είναι οι Ένοπλες  δυνάμεις. Θα πρέπει να ενεργήσουν οι σημερινοί ένστολοι όπως οι προγενέστεροι αξιωματικοί το 1909  και 1922.

Ο στρατός δεν πρέπει να επεμβαίνει όταν το πολίτευμα της χώρας λειτουργεί σύμφωνα με τους νόμους που προβλέπονται από το Σύνταγμα.

Ποίος Έλληνας σήμερα πιστεύει ότι βρίσκεται και ζει σε χώρα όπου οι νόμοι της Πολιτείας δεν καταστρατηγούνται;

Η κακοδιαχείριση, η κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, η διαφθορά, η σήψη έχουν διαβρώσει επικίνδυνα τα θεμέλια του Ελληνικού κράτους. Εάν σύντομα δεν επισκευασθούν, η Ελλάδα κινδυνεύει να καταρρεύσει, ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ οικονομικά, με όλα τα επακόλουθα που αυτό συνεπάγεται.

Η συνεχής πλύση εγκεφάλου η παραπληροφόρηση που συντελείται από τα ιδιωτικά κανάλια σε βάρος του λαού δημιουργεί σύγχυση στην κοινωνία. Στα τηλεοπτικά κανάλια της διαφθοράς των διαπλεκομένων όπου πολλές φορές εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες απατεώνες, λαμόγια, ποινικά καταδικασμένοι –όπως ισχυρίζεται ο Κουρής– στα κανάλια αυτά διαπράττεται το μεγάλο Εθνικό έγκλημα σε βάρος του λαού.

Οι συνένοχοι στο έγκλημα του χρηματιστηρίου, σε βάρος του λαού, Ντελάληδες παρουσιαστές θα πρέπει να γνωρίζουν  ότι είναι υποψήφιοι Τουρίστες για ΓΟΥΔΙ….

Εδώ που έχουμε φτάσει ένας νέος ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ μας σώζει.

                                   ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΓΡΕΣ

                         ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

       ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

                                 ΤΗΛ. 6943570958

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εμείς επαναλαμβάνουμε τα όσα μεταξύ εκδοτών και δημοσιογράφων έγραφαν ο ένας για τον άλλον.