Συνάντηση Μάκαρη με Πλεύρη για θέματα Υγείας της Αργολίδας. Δωρεά Ογκολογικής κλινικής στο Ναύπλιο

358
Κώστας Μάκαρης με Θάνο Πλεύρη

Μετά τη συνάντηση που πραγματοποίησε με τον Στέλιο Πέτσα, αρμόδιο υπουργό για τα θέματα Αυτοδιοίκησης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων έκανε μια ακόμη συνάντηση με κορυφαίο υπουργό, προωθώντας θέματα του Δήμου Ναυπλιέων.

Η συνάντηση του Κώστα Μάκαρη με τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, έγινε σήμερα Τρίτη 14 Φεβρουαρίου στο υπουργικό γραφείο και διήρκεσε 60 περίπου λεπτά.

Ο Υπουργός Υγείας, ήταν ενήμερος για το πλήθος των Δωρεών που έχει κάνει ο Κώστας Μάκαρης προς το Νοσοκομείο Αργολίδας και τη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου. Τον ευχαρίστησε ιδιαίτερα για τη δωρεά της Παιδιατρικής Κλινικής στο Νοσοκομείο του Άργους, ενώ ενθουσιάστηκε από την πρόθεσή του να δωρίσει και μια Ογκολογική Κλινική στη Μονάδα του Ναυπλίου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων, σε συζήτηση με δημοσιογράφους χαρακτήρισε τον Υπουργό Υγείας ως «ιδιαίτερα ζεστό άνθρωπο» και τόνισε ότι, «Ο υπουργός, διέκοπτε την συζήτησή τους για να δίνει άμεσες λύσεις στα θέματα που συζητούσαν, με σχετικές εντολές προς τους συνεργάτες του».

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ αναφέρει:

«Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων, Κωνσταντίνος Μάκαρης, συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023, με τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, στην Αθήνα.

Ο Υπουργός τον ευχαρίστησε για την δωρεά της Παιδιατρικής Κλινικής που έκανε στο Νοσοκομείο Αργολίδας και άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον την πρόθεση-πρόταση του Κωνσταντίνου Μάκαρη για κατασκευή Ογκολογικής Κλινικής, πλήρως εξοπλισμένης, στη Μονάδα Υγείας του Ναυπλίου, με έξοδα του ιδίου.

Ο Θάνος Πλεύρης, έδωσε άμεσα ειδικές εντολές σε συνεργάτες του για υπέρβαση των όποιων γραφειοκρατικών προβλημάτων.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων, απέσπασε την υπόσχεση του Υπουργού Υγείας για σύντομη κάθοδό του στην Αργολίδα και για ένταση των προσπαθειών στελέχωσης της Πρότυπης Παιδιατρικής Κλινικής που έχει δωρίσει ο Κωνσταντίνος Μάκαρης στο Νοσοκομείο Άργολίδας.

Να θυμίσουμε ότι ο Κωνσταντίνος Μάκαρης έχει, κατ’ επανάληψη, προβεί σε σημαντικές δωρεές ανταποκρινόμενος σε αιτήματα των μονάδων υγείας της Αργολίδας».