Ο Καμπόσος υπερέχει 53 μονάδες, από τον Μαλτέζο, στην παράσταση νίκης για τον Δήμο Άργους Μυκηνών

198

Τα ευρήματα της δημοσκόπησης που “έτρεξε” η εταιρεία ALCO, με εντολή του τηλεοπτικού σταθμού SUPER TV, και αφορούσαν τον Δήμο Άργους Μυκηνών, ήταν πράγματι εντυπωσιακά.

Στο ερώτημα που καταγράφει την “Παράσταση Νίκης”, ο σημερινός Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος εμφανίζεται να υπερέχει από τον αμέσως επόμενο δεδηλωμένο διεκδικητή κατά 53 μονάδες.

Με 58% ο Δημήτρης Καμπόσος, 5% ο Γιάννης Μαλτέζος και 4% ο Παναγιώτης Παπαϊωάννου, οι Δημότες του Άργους καταγράφουν την εμπεδωμένη άποψη που έχουν για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών, εις ότι αφορά τον Δήμαρχο που θα εκλεγεί και θα διοικήσει τον Δήμο για την 5ετία 2014-2019.

Όπως θα δείτε στην κάρτα που δημοσιεύουμε, ο χώρος της Κεντροαριστεράς (που δεν έχει ανακηρύξει ακόμη υποψήφιο), μετρήθηκε με δύο προβεβλημένα στελέχη της τα οποία λαμβάνουν αθροιστικά 6% ενώ δεν απάντησε το 27% των ερωτηθέντων.

Ακούστε την ανάλυση του Κώστα Παναγόπουλου και τον σχολιασμό των δημοσιογράφων Σοφία Μπαλή, Πολύδωρου Δάκογλου και Γιώργου Αργυρίου, στο σύνδεσμο https://www.youtube.com/watch?v=nvnk5Hw8i4A&t=16s.