Κουριαννίδης: «Να μη δημιουργούν σύγχυση στη ψυχή μικρών παιδιών. Δύο είναι τα φύλλα, ο Άνδρας και η Γυναίκα.

193

Δημιουργούν σύγχυση στη ψυχή και στην καρδιά μικρών παιδιών προβάλλοντας παραστάσεις με πρωταγωνιστές ομάδες drag queens, δηλαδή άτομα ανδρικού φύλλου που είναι ντυμένα και βαμμένα σαν γυναίκες, μιλούν και φέρονται σαν άτομα γυναικείου φύλλου. Και αυτό γίνεται με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής που δείχνει μια ιδιαίτερη ευαισθησία σε ότι αφορά δράσεις και άτομα της ΛΟΑΤΚΙ Κοινότητας.

Η τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου και επικεφαλής της Παράταξης «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική», Γιάννη Κουριαννίδη, ενώπιον της ολομέλειας του Σώματος υπήρξε αποκαλυπτική και στηριγμένη σε επιχειρήματα που δεν μπορούν να αντικρουσθούν.

«Δύο είναι τα φύλλα, ο Άνδρας και η Γυναίκα» είπε ο Γιάννης Κουριαννίδης και συμπλήρωσε «όλα τα υπόλοιπα δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία αναφορά στον σεξουαλικό προσανατολισμό κάποιων».

Ο Δημοτικός Σύμβουλος αποκάλυψε και την επιχειρούμενη εξαπάτηση του κόσμου. «Μας λένε ότι η δράση στον Παιδότοπο είναι υπό την Αιγίδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ενώ στην πραγματικότητα είναι μια απλή πρωτοβουλίας μιας μικρής ομάδας φοιτητών».

Ολόκληρη τη δήλωση του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική», Γιάννη Κουριαννίδη, διάρκειας 5 λεπτών, μπορείτε να την παρακολουθήσετε στον σύνδεσμο: https://protagonistes.tv/dimiourgoun-sygchysi-sti-psychi-mikron-paidion-provallontas-parastaseis-me-protagonistes-drag-queens/