Θανατηφόρο εκλογικό χτύπημα στον Κωστούρο από την Άρια

106

Τα πιο δυνατά ονόματα της Άριας (Αυγουστόπουλος, Βαμβακάς, Κορολής, Πετσιώτης, Τζανέτος, Τσαγκαράκης και Τσιρίκος), με κοινή τους ανακοίνωση κατηγορούν τον απερχόμενο δήμαρχο Ναυπλίου Δημήτρη Κωστούρο για αδιαφορία στα προβλήματα και εγκατάλειψη του χωριού τους.

Δηλώνουν ότι με τη σειρά τους αδιαφορούν γι’ αυτόν και τον εγκαταλείπουν.

Ανακοινώνουν ότι συνεχίζουν να αγωνίζονται για το χωριό και τους συμπολίτες τους και καθιστούν γνωστό ότι θα είναι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο του Κώστα Μάκαρη, προκειμένου η νέα δημοτική αρχή που θα προκύψει να  αποδώσει στην Άρια τη σημασία και το μέλλον που της αξίζει.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ 7 ΤΗΣ ΑΡΙΑΣ

«Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ είναι δυο λέξεις που τα τελευταία χρόνια βιώνουμε στο Δήμο μας και γενικότερα στα χωριά μας… Ήρθε η ώρα πλέον το ΝΑΥΠΛΙΟ και τα ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ να αλλάξουν σελίδα και να μπουν σε μια «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» όπου θα δίνονται λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των συμπολιτών και θα αποκτήσουν την ΠΟΙΟΤΗΤΑ που τους αξίζει.

  Μια από αυτές τις κοινότητες είναι και η ιστορική μας ΑΡΙΑ που έχει υποστεί και αυτή την ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

 Για τους παραπάνω λόγους αποδεχτήκαμε με ιδιαίτερη χαρά την πρόσκληση του υποψήφιου δημάρχου Ναυπλιέων κ. Κων/νου Μάκαρη να συστρατευθούμε μαζί του ώστε να σταματήσει η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ – ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ και επιτέλους το ΝΑΥΠΛΙΟ και τα ΧΩΡΙΑ να αποκτήσουν αυτό που πραγματικά τους αξίζει….   

ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ

ΑΥΓΟΥΣΤΟΠΟΥΛΟΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΒΑΜΒΑΚΑΣ   ΒΛΑΣΗΣ

ΚΟΡΟΛΗΣ   ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΕΤΣΙΩΤΗΣ   ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΖΑΝΕΤΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ   ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΤΣΙΡΙΚΟΣ  ΝΟΥΛΗΣ