Γιάννης Μαντζούνης: «Δεν ασχολούμαστε με δημοτικές εκλογές… δεν κάνουμε υποδείξεις… δεν σχολιάζω αποφάσεις της Κεντρικής Διοίκησης»

108
Δημ. Σχοινοχωρίτης με Γιαννη Μαντζούνη

«Δεν ήρθαμε εδώ για να γκρεμίσουμε αλλά για να χτίσουμε. Και αυτό θα κάνουμε» είπε ο νέος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης κατά την σύντομη ομιλία του προς στελέχη της Π.Ε. Αργολίδας, με αφορμή την τελετή παράδοσης και παραλαβής της αντιπεριφέρειας Αργολίδας από τον απερχόμενο αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Σχοινοχωρίτη.

«Για τις αποφάσεις της Κεντρικής Διοίκησης εγώ δεν θα κάνω κανένα σχολιασμό, δεν είναι δική μου αρμοδιότητα» δήλωσε ο Γιάννης Μαντζούνης, απαντώντας σε ερώτηση πολιτικού περιεχομένου του δημοσιογράφου Άκη Γκάτζιου.

Για το αν ο Παναγιώτης Νίκας θα είναι εκ νέου υποψήφιος, ξεκαθάρισε ότι «θα είναι μαζί του –μέχρι το τέλος- όποια απόφαση και αν πάρει, αφού πρώτα συζητήσει με τα 100 περίπου στελέχη του συνδυασμού του, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος».

Είναι χαρακτηριστικό το τμήμα των δηλώσεών του που αναφέρονται στις Δημοτικές εκλογές «Από τη θέση που είμαι, να ξεκαθαρίσω ότι εμείς δεν ασχολούμαστε με δημοτικές εκλογές ούτε κάνουμε υποδείξεις. Δεν είμαστε γι’ αυτό εδώ. Είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε τους Πελοποννήσιους και αυτό θα κάνουμε».

Λίγο πριν, η κάμερα του protagonistes.tv κατέγραψε το νέο Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη να εγκωμιάζει τον απερχόμενο Δημήτρη Σχοινοχωρίτη και να επικεντρώνει τις δηλώσεις (επί τη αναλήψει των καθηκόντων του) στα μεγάλα έργα της μαρίνας του Ναυπλίου και της σύνδεσης των πόλεων Άργους και Ναυπλίου με την Εθνική οδό Κορίνθου Τριπόλεως.

Ολόκληρη η δήλωση Ματζούνη στον σύνδεσμο: https://protagonistes.tv/giannis-mantzounis-den-scholiazo-apofaseis-tis-kentrikis-dioikisis/