Ο Κώστας Μάκαρης ενισχύεται με νέους υποψήφιους που γνωρίζουν τις ανάγκες του Δήμου Ναυπλιέων

245
Κώστας Μάκαρης με Χριστίνα Πουλοπούλου

Μία ακόμη υποψηφία με τον συνδυασμό του Κώστα Μάκαρη ανακοίνωσε την απόφασή της να συμμετέχει στην προσπάθεια ανάδειξης μιας νέας Δημοτικής Αρχής που «θα αποτινάξει την αδράνεια και την γραφειοκρατική διαχείριση και με το δημιουργικό της πρόγραμμα θα δώσει νέα πνοή στον Δήμο Ναυπλιέων».

Είναι η Χριστίνα Πουλοπούλου, Πολιτική Υπάλληλος της Ελληνικής Αστυνομίας, Γραμματέας του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας.

Όπως αναφέρει στην δημόσια δήλωσή της, «…έχω διαπιστώσει με την καθημερινή μου επαφή με τους συμπολίτες μου την αδράνεια της Δημοτικής Αρχής σε πολλές δραστηριότητες παρά το ότι η Ιστορική μας Πόλη αλλά και ολόκληρος ο Δήμος μας, με μοναδικά μνημεία και αισθητική, φημισμένα σε όλο τον κόσμο, έχει ανάγκη την διαρκή κινητικότητα, την έμπνευση και την ανάληψη πολλών πρωτοβουλιών…»

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΛΩΣΗ  

  «Όπως γνωρίζετε υπηρετώ ως πολιτική υπάλληλος της Ελληνικής Αστυνομίας, τα τελευταία δε χρόνια είμαι και γραμματέας του τμήματος της Τουριστικής Αστυνομίας.

  Ως εκ τούτου έχω διαπιστώσει με την καθημερινή μου επαφή με τους συμπολίτες μου την αδράνεια της Δημοτικής Αρχής σε πολλές δραστηριότητες παρά το ότι η Ιστορική μας Πόλη αλλά και ολόκληρος ο Δήμος μας, με μοναδικά μνημεία και αισθητική, φημισμένα σε όλο τον κόσμο, έχει ανάγκη την διαρκή κινητικότητα, την έμπνευση και την ανάληψη πολλών πρωτοβουλιών για την περαιτέρω ευημερία των κατοίκων της και ολοκλήρου του Δήμου γενικότερα.

  Με αυτά τα δεδομένα πιστεύω ότι πρέπει να αναδειχθεί στις προσεχείς Αυτοδιοικητικές εκλογές μια Δημοτική Αρχή που θα αποτινάξει την αδράνεια και την γραφειοκρατική διαχείριση και με το δημιουργικό της πρόγραμμα θα δώσει νέα πνοή στον Δήμο μας.

  Η ανακοίνωση μέσα σε αυτό το κλίμα της υποψηφιότητας του επιτυχημένου επιχειρηματία κ. Κων/νου Μάκαρη αποτελεί ελπιδοφόρα αρχή και με βρίσκει απολύτως σύμφωνη.

 Προτίθεμαι λοιπόν μαζί και με άλλους φίλους να στηρίξουμε την προσπάθεια του και να συμμετέχουμε με τον συνδυασμό του στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές».