Απολογισμός της Δημοτικής Αρχής Ναυπλίου για την τριετία 2019 – 2022

176

Ακολουθώντας τα χνάρια και μιμούμενος την στρατηγική του Δημήτρη Καμπόσου, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος θα πραγματοποιήσει εκδήλωση παρουσίασης απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής του Αρχής για την τριετία 2019–2022.

Η παρουσίαση θα γίνει την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα 7μμ στο Βουλευτικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Κωστούρος θα αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος του διαθέσιμου χρόνου του για να αναφερθεί σε έργα που ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει ή σε άλλα που όμως δεν έχουν ολοκληρωθεί, τονίζοντας πως αποτελούν έργα της παρούσης τριετίας.

Θα επιχειρήσει να καταδείξει ότι λόγω υψηλού κύρους έρχονται γνωστά ονόματα στο Ναύπλιο. Θα τονίσει ότι τουριστικά ο Δήμος πάει καλά και θα επαναφέρει το ξεχασμένο σύνθημα ΝΑΥΠΛΙΟ 365 ημέρες το χρόνο. Θα αναφερθεί στη μαρίνα, στα γήπεδα, στις αθλητικές διοργανώσεις ενώ για πρώτη φορά θα επιχειρήσει να κάνει υψηλής έντασης αναφορές σε περιβαλλοντικά και ενεργειακά θέματα.

Η ολοκλήρωση της παρουσίασης έργων, προθέσεων και προσδοκιών θα κλείσει με την κήρυξη, εκ μέρους του, της έναρξης του προεκλογικού αγώνα της παράταξης “Ναύπλιο επόμενη μέρα”.