Λαρισαίων Κοινόν: Ορκωμοσία  Βορειοηπειρώτη δημοτικού συμβούλου στον Δήμο Λαρισαίων

52

Αύριο Παρασκευή 14/10 στις 9.30 π.μ θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Λάρισας, η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβούλου της «Λαρισαίων Κοινόν» κ.Οδυσσέα Μπόρου στην θέση του κ.Αλέξη Νάρη.

Ο Οδυσσέας Μπόρος, γεννημένος στο Αλύκο της Βορείου Ηπείρου, δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο των κατασκευών στη Λάρισα. Επιπλέον, είναι ενεργό μέλος του Δ.Σ του Συνδέσμου Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας «Ο Πύρρος», της ομώνυμης ποδοσφαιρικής ομάδας, και μέλος της Δ.Ε της δημοτικής παράταξης «Λαρισαίων Κοινόν». Ο Οδυσσέας Μπόρος έχει ως στόχο την ανάδειξη της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς μίας περιοχής όπου χτυπάει Ελληνική καρδιά, να αναδείξει τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι Έλληνες της Βόρειας Ηπείρου, ενισχύοντας τις σχέσεις συνεργασίας και υποστήριξης σε διάφορους τομείς: κοινωνική πολιτική, πολιτική προστασία και γενικότερα στην παροχή τεχνογνωσίας σε διάφορους τομείς .

Οι Βορειοηπειρώτες διατηρούν ιστορικούς δεσμούς αιώνων με τη Λάρισα. Η είσοδος στο δημοτικό συμβούλιο ενός ενεργού μέλους της Βορειοηπειρωτικής κοινότητας-για πρώτη φορά στην ιστορία του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαρισαίων- είναι πράξη ταυτόχρονα συμβολική αλλά και ουσιαστική, ως αναγνώριση της δυναμικότητας της δημιουργικής- παραγωγικής κοινότητας των αδελφών μας από την Βόρειο Ήπειρο στον Δήμο Λαρισαίων.