Κρεμάλα θέλουν οι βιαστές και όσοι ενοχοποιούν τα θύματα των βιασμών

60

του Παύλου Δαγρέ

Μητροπολίτη Κοζάνης

Οι κληρικοί βιαστές που βρίσκονται στη φυλακή από τι προκλήθηκαν;

Μήπως από την ενδυμασία κάποιων ορφανών κοριτσιών που έπεσαν θύματα βιασμού από τους ίδιους;

Περίπτωση ιερέα Λακωνίας και άλλων.

Μητροπολίτη Κοζάνης, οι Ελληνίδες και ξένες Τουρίστριες που κυκλοφορούν στις παραλίες φορώντας μαγιώ μήπως προκαλούν τους βιαστές;

Σταματήστε τις ανόητες δηλώσεις τις οποίες μπορεί να δημοσιεύσουν διεθνή ΜΜΕ προκαλώντας τεράστια ζημιά στον Τουρισμό μας. Διότι θα το σκεφθούν πολλές ξένες Τουρίστριες να έρθουν στην Ελλάδα, όταν πληροφορηθούν ότι στη Χώρα μας κάποιοι εκπρόσωποι  …….. του Θεού δικαιολογούν τους βιαστές.

Παύλος Δαγρές

Εκτιμούμε ότι είναι ανάγκη να εξετάζονται υποχρεωτικά κάθε χρόνο από γιατρούς οι Μητροπολίτες όπως εξετάζονται ετησίως οι ομοιόβαθμοι τους αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων. Υπενθυμίζουμε ότι τον Ιανουάριο του 1962 ο τότε πρωθυπουργός Καραμανλής απείλησε τον Νεοεκλεγέντα Αρχιεπίσκοπο Ιάκωβο ότι εάν δεν παραιτηθεί αμέσως θα στείλει γιατρούς να τον εξετάσουν.

Τρομαγμένος τότε ο Ιάκωβος ο οποίος διήγε βίο διαβλητό παραιτήθηκε αμέσως παρότι είχε παραμείνει μόλις 13!!! ημέρες ως Αρχιεπίσκοπος.

Και ο Πρόεδρος των Πακιστανών στην Ελλάδα πριν τον Μητροπολίτη Κοζάνης είχε κατηγορήσει τις Ελληνίδες ότι με την ενδυμασία τους προκαλούν τους βιαστές Πακιστανούς.

Οι δηλώσεις αυτές του Προέδρου των Πακιστανών που βρίσκονται στην Ελλάδα και έγιναν με ύφος κατακτητή εξόργισαν τους Έλληνες.

Είναι δυνατόν να μας πουν οι Πακιστανοί το πώς θα ντύνονται οι Ελληνίδες και οι ξένες τουρίστριες;

Στη χώρα τους αυτά και αν δεν τους αρέσει να φύγουν από την Ελλάδα και αν θέλει ας τους ακολουθήσει και ο Μητροπολίτης Κοζάνης που συμφωνεί με τις ιδέες αυτές.

Μητροπολίτη Κοζάνης περιοριστείτε στα καθήκοντά σας και μην προκαλείτε. Μπορεί ένας νέος Καραμανλής σήμερα να μην υπάρχει στον φτωχό πολιτικό χώρο αλλά μην αποκλείετε άλλες λύσεις που θα είναι επώδυνες για αφελείς και επιπόλαιους και εθνικά επιζήμιους.

Άλλωστε η άνοιξη δεν αργεί να έρθει.

 

ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΓΡΕΣ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

ΤΗΛ. 6943570958