Ένας άντρας δεν θα φερόταν έτσι σε μια γυναίκα (με αφορμή τη σύλληψη της δημοσιογράφου Ράνιας Καρατζαφέρη)

659

γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Μία Κυρία (με Κ κεφαλαίο), μια δοκιμασμένη για την εγκυρότητά της Δημοσιογράφος (με Δ κεφαλαίο), μια εργαζόμενη Μητέρα (με Μ κεφαλαίο), προσήχθη, συνελήφθη, και μεταφέρθηκε με χειροπέδες στα δικαστήρια, αφού προηγουμένως “φιλοξενήθηκε” μια ολόκληρη νύχτα στα κρατητήρια.

Και όλα αυτά γιατί φέρει τον τίτλο της Διευθύντριας στην εφημερίδα Μακελειό.

Η εντολή δόθηκε και εφαρμόσθηκε αστραπιαία, μετά από μήνυση συμβούλου του Πρωθυπουργού. Όχι αν μπορούσαν ας έκαναν διαφορετικά οι χρυσάστεροι που έστειλαν το συμβατικό αυτοκίνητο με τους δύο της ασφάλειας να την περιμένει έξω από το σπίτι της το μεσημέρι. Δύο παλληκάρια δίμετρα για την σύλληψη μιας λεπτοκαμωμένης Ελληνίδας.

Η Ράνια Καρατζαφέρη, η συλληφθείσα διευθύντρια της εφημερίδας Μακελειό, αποδείχθηκε Παλληκάρι και όχι “πατζούρης” σαν τον μηνυτή πρωθυπουργικό σύμβουλο.

Την Τρίτη, η Δικαιοσύνη θα δώσει στο σύστημα Μητσοτάκη (και όχι μόνον) την απάντηση που προβλέπει ο νόμος. Και στις εκλογές αυτή η απάντηση θα δοθεί μαζικά από τους ψηφοφόρους.

Όσον αφορά εσάς κ. Πατέλη έχω να σας πω κάτι που έλεγαν οι παλαιότεροι. «Ένας Άντρας δεν θα φερόταν έτσι σε μια γυναίκα». Αλλά προφανώς δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία.