Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου από τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών, στο Ναύπλιο

99

Με κοινή απόφαση των Τοπικών Διοικήσεων Πελοποννήσου της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, αποφασίστηκε η διοργάνωση του 1ου Παμπελοποννησιακού Φιλανθρωπικού Τουρνουά Ποδοσφαίρου, μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων των Τοπικών Διοικήσεων Αργολίδας, Αχαΐας, Αρκαδίας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας. Στο Τουρνουά θα έχει φιλική συμμετοχή και η Τ.Δ. Καρδίτσας.

Το Φιλανθρωπικό Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Μαΐου 2022 στην πόλη του Ναυπλίου, προς όφελος του Ιδρύματος «Κιβωτός του Κόσμου». 

Για το λόγο αυτό θα διατεθούν προς πώληση 10.000 εισιτήρια, κατόπιν σχετικής άδειας που έλαβε το Εθνικό Τμήμα της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ., με αντίτιμο το συμβολικό ποσό του ενός ευρώ. Όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στο ανωτέρω ίδρυμα.
Όπως γράφει στην σχετική της ανακοίνωση η Τοπική Διοίκηση Αργολίδας «Η Αστυνομία δεν είναι μια Αρχή ξεκομμένη από την κοινωνία, αντιθέτως συμμετέχει ενεργά στην κοινή προσπάθεια αντιμετώπισης των κοινωνικών προβλημάτων που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο.

Με τον ποδοσφαιρικό αγώνα που διοργανώνουν οι Τοπικές Διοικήσεις Πελοποννήσου της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, επιδιώκεται να βγει προς τα έξω το ανθρώπινο πρόσωπο της Αστυνομίας, στέλνοντας ένα μήνυμα ζωής και ελπίδας προς την κοινωνία για έναν καλύτερο κόσμο που όλοι αποζητούμε».