Νίκος Κοροβέσης: Ελάτε στην Ολυμπιακή γη… στη γη της φλόγας!

118
Κοροβέσης Νίκος. Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Δυτικής Ελλάδος

Ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, Νίκος Κοροβέσης, αξιοποίησε το βήμα του Τουριστικού Συνεδρίου Choose Greece 2022 (το οποίο διοργανώνεται από το Olympia Forum), για να καλέσει Έλληνες και ξένους να επιλέξουν τους τρεις νομούς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ως τόπο επίσκεψης και διακοπών.

«Με τα μοναδικά Οικοσυστήματα που έχουμε και στους τρεις νομούς, τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού οι οποίες ποικίλουν (Ιαματικός τουρισμός, Θρησκευτικός τουρισμός, Περιπατητικός τουρισμός) και το υψηλό επίπεδο ποιότητας των υπηρεσιών σε καταλύματα, ξενοδοχεία και εστίαση, μπορούμε να ικανοποιήσουμε και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη» τόνισε.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις δυνατότητες νυχτερινής ζωής και διασκέδασης για όλες τις ηλικίες, «από την απαιτητική νεολαία, μέχρι όσους επιθυμούν ήσυχες οικογενειακές διακοπές».

Όπως τόνισε «Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος προχωρά σε Ψηφιακή απεικόνιση μνημείων, κινηματογράφηση και υλοποίηση ιστορικών ντοκιμαντέρ και VR απεικονίσεις με σκοπό την ανάδειξη του μοναδικού Πολιτιστικού αποθέματος που διαθέτει». «Για τον σκοπό αυτό θα προχωρήσουμε σε διαφημιστική εκστρατεία με στόχο την αγορά της Ελλάδος και του εξωτερικού», είπε.

Περίληψη του χαιρετισμού στο σύνδεσμο:

https://protagonistes.tv/nikos-korovesis-elate-stin-olybiaki-gi-sti-gi-tis-flogas/

Ολόκληρος ο χαιρετισμός στο σύνδεσμο:

https://youtu.be/07HJKtY0Nl4