6 επιλογές από θέματα του protagonistes.tv (ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ) που αξίζει να δείτε και να διαβάσετε

175

Εγκαινιάζουμε σήμερα μια νέα στήλη με επιλογές θεμάτων από την πιο μοντέρνα σελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος (protagonistes.tv). Τα δίλεπτα βιντεάκια που συνοδεύουν το κάθε θέμα σας δίνουν την πρόσθετη επιλογή ζωντανής εικόνας και ήχου.

Ομαδικές αγωγές για τη ρήτρα αναπροσαρμογής

Η αγανάκτηση των μικρών και μεσαίων επιχειρηματιών από τις κατακόρυφες αυξήσεις του κόστους στο ηλεκτρικό ρεύμα και στο αέριο προκαλεί την παρέμβαση των Ομοσπονδιών σε όλη την Ελλάδα. Η αγανάκτηση όλων επικεντρώνεται στις παράλογες και ληστρικές ρήτρες αναπροσαρμογής που εκτινάσσουν τους λογαριασμούς στα ύψη καθιστώντας αδύνατη την εξόφλησή τους. Read on »

Από το βυθό στον ουρανό

Για το βιβλίο που είναι αφιερωμένο στη ζωή του ήρωα Μίλτωνα Ιατρίδη «Από το βυθό στον Ουρανό» μίλησε ο εκπαιδευτικός και ιστορικός Γεώργιος Κουρκούτας στο protagonistes.tv. Η επανέκδοση του βιβλίου από τον εκδοτικό οίκο «ΠΕΛΑΣΓΟΣ», εμπλουτισμένη με νέα στοιχεία,  παρουσιάστηκε κατά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Πύργο την Κυριακή 10 Απριλίου. Read on »

Ξεχείλισε η οργή στους σταφιδοπαραγωγούς!

Μηχανοκίνητη πορεία – διαμαρτυρία πραγματοποίησαν οι αγρότες της Ηλείας στον Πύργο. Με συντονιστή την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας (ΟΑΣΗ) δεκάδες τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα συγκεντρώθηκαν την Τρίτη 19 Απριλίου 2022 στον οδικό κόμβο του Αγίου Γεωργίου και στη συνέχεια μπήκαν μέσα στην πόλη του Πύργου με κόρνες και συνθήματα. Read on »

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση φόρος τιμής στον Μίλτωνα Ιατρίδη  

Ο Πλοίαρχος ε.α.  Ζώης Υφαντής μιλά στο protagonistes.tv για την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στον Πύργο την Κυριακή 10 Απριλίου η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού (Παράρτημα Ηλείας)  για να τιμηθεί ο ήρωας του Π.Ν. Μίλτωνας Ιατρίδης. Read on »

«Η διπλή πολιορκία της Ευρώπης» καταγράφεται στο βιβλίο του Γιώργου Κουρκούτα

Ο εκπαιδευτικός και ιστορικός Γεώργιος Κουρκούτας μιλά στο protagonistes.tv για το πρόσφατο βιβλίο του «Η διπλή πολιορκία της Ευρώπης». Όπως αναφέρει ο κ. Γεώργιος Κουρκούτας «είναι ένα πόνημα που βοηθά τον αναγνώστη να αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει η Ευρώπη καθώς βάλλεται η πολιτισμική της ταυτότητα και κινδυνεύει να αλλάξει ο πολιτιστικός της χαρακτήρας. Read on »

Νίκος Ψάρης: «Η απόφαση του Δημάρχου Πύργου για το ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου θα καταπέσει»

Με μια αποκλειστική συνέντευξη στο protagonistes.tv ο μέχρι πριν λίγες ημέρες Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου κ. Νικόλαος Ψάρης, αποκαλύπτει το τι πραγματικά έγινε στις διαδικασίες αντικατάστασής του από τον Δήμαρχο Πύργου κ. Παναγιώτη Αντωνακόπουλο. Όπως θα τον ακούσετε να λέει η πράξη αυτή του Δημάρχου έγινε «αναιτίως» και «καταχρηστικώς» και στερείται νομιμοποίησης. Read on »