Γράφει η Θέκλα Μεταξά. Ερευνήτρια-αστρολόγος…

Στις 16 Απριλίου έχουμε την πρώτη Πανσέληνο μετά την Εαρινή Ισημερία του Μαρτίου. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 26 μοίρες του Ζυγού, και η Σελήνη θα βρίσκεται στον 11ο οίκο, που αφορά μάζες ανθρώπων, συλλόγους, κοινωνικές σχέσεις και φιλίες, και ειδικά για την κοσμική Αστρολογία αφορά και τα οικονομικά θέματα των κυβερνώντων.

Η πρώτη Πανσέληνος μετά την Εαρινή Ισημερία, αποτελούσε μια πολύ σημαντική στιγμή της χρονιάς για τους προγόνους μας. Ήταν η ημερομηνία που καθόριζε τις εορτές προς τιμήν του Άδωνη, του αιώνιου αγαπημένου της θεάς Αφροδίτης.

Η Πανσέληνος αυτή του Απριλίου, ενός μηνός με πολλά ενδιαφέροντα αστρολογικά γεγονότα, πραγματοποιείται λίγες μέρες μετά την ιστορική σύνοδο Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Ο αστερισμός του Ζυγού, πάνω στον οποίον γίνεται η Πανσέληνος, είναι ο μόνος άψυχος από τους 12, γι’ αυτό και χρησιμοποιήθηκε ως σύμβολο της Δικαιοσύνης, που εμφανίζεται τυφλή και χωρίς συναισθήματα. Ωστόσο, γνωρίζουμε όλοι, πως τα δικαστικά θέματα αποτελούν στις μέρες μας το κύριο θέμα της επίσημης ενημέρωσης, και έτσι θα συνεχίσουν μέχρι τουλάχιστον το τέλος του μήνα.

Αναρωτιέμαι αν θα εξακολουθούν να ασχολούνται τα ΜΜΕ ακόμα με τα ίδια θέματα και μετά τις 25 Μαΐου, όπου ο Άρης, ο Δίας, η Αφροδίτη και η Σελήνη θα βρεθούν στον Κριό, και σαφώς αναγγέλλουν την έναρξη μιας νέας φάσης του πολέμου , στον οποίον στο εγγύς μέλλον ίσως γίνουμε συμμέτοχοι.

Οι αρμονικές όψεις ανάμεσα στην σύνοδο Δία – Ποσειδώνα και στους Δεσμούς της Σελήνης, κατά την ημέρα της Πανσελήνου, δείχνουν ξεκάθαρα πως η ανθρωπότητα με προθυμία ή άγνοια οδηγείται στην εκπλήρωση του πεπρωμένου της, χωρίς την παραμικρή επιθυμία να αντιδράσει.

Οι δυσαρμονικές όψεις ανάμεσα στον Κρόνο- πλανήτη της εξουσίας, και τους Δεσμούς της Σελήνης, μας δείχνουν και το ποιος ή ποιοι είναι οι εκτελεστές αυτού του παγκόσμιου σχεδίου εξόντωσης.

Ο πόλεμος που τώρα πια είναι εμφανής θα συνεχιστεί. Έχει διάρκεια. Ανοίγονται νέα μέτωπα. Ο κίνδυνος για γενίκευση παραμονεύει. Η ανθρωπότητα βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί. Το οικονομικό και επισιτιστικό θα είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα μας. Και δεν εξαιρώ και τα φυσικά φαινόμενα, τις γεωλογικές μεταβολές, τα προβλήματα από πυρκαγιές και νερό (νερό είναι και τα δάκρυα, και το αίμα).

Δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός ότι κοντά στον Ήλιο, την ώρα της Πανσελήνου, βρίσκεται ένα σημαντικό αστέρι των Ιχθύων, το AL PHERG, που σχετίζεται  με το κεφάλι του Τυφώνα, εκείνου που προσπάθησε να εξοντώσει τις θεότητες του φωτός, κατά τον πόλεμο θεών και τιτάνων. Ένα άλλο σημαντικό αστέρι που μεσουρανεί κατά την ώρα της Πανσελήνου είναι το PHACD, του αστερισμού της Μεγάλης Άρκτου. Πρόκειται για ένα αστέρι που ξεσηκώνει αισθήματα οργής και εκδίκησης, και συνδέεται με λουτρό αίματος. Στο Μεσουράνημα, στην ακμή του οίκου της εξουσίας. Αυτό το αστέρι ήταν παρόν κατά την δολοφονία του Αυστριακού διαδόχου στο Σεράγεβο, όπως επίσης κι σε διάφορες άλλες δολοφονίες, εκτελέσεις και εξεγέρσεις.

Εκείνη την μακρινή εποχή, ο πόλεμος ανάμεσα στους θεούς και τους τιτάνες, έληξε με νίκη των θεών. Οι τιτάνες όμως είναι ζωντανοί, και η δικιά μας η συμπεριφορά τους έφερε πίσω. Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να πολεμήσουμε. Βρισκόμαστε στην τελική φάση. Το φως θα νικήσει.

 

 

 

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
Akromolio.gr [X]

Recent Posts

Ένα ακόμα χρυσό στη συλλογή του Τάσου

Ο Ναυπλιώτης πρωταθλητής Ευρώπης Τάσος Κολιγκιώνης, μας έκανε και πάλι περήφανους καθώς κέρδισε το Χρυσό…

% μέρες πρίν

Τι γνωρίζουν οι Γερμανοί για τον Βαρουφάκη που αγνοούμε εμείς;

Οι Γερμανικές αρχές απαγόρευσαν την είσοδο του Γιάννη Βαρουφάκη στην χώρα καθώς και κάθε πολιτική…

% μέρες πρίν

Το camp της Βαλένθια και του Οίακα στο Ναύπλιο έληξε με μεγάλη επιτυχία

Ένα σπουδαίο μπασκετικό τριήμερο έφτασε στο τέλος του ! Με μεγάλη επιτυχία , με συμμετοχές…

% μέρες πρίν

Το αχρείαστο, η αχρείαστη και ο αχρείαστος!

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Το νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο, την τεκνοθεσία και το επίδομα μητρότητας…

% μέρες πρίν

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΙΚΗΣ στον εορτασμό του Αγίου Πέτρου

Ο Αντιπρόεδρος του κόμματος ΝΙΚΗ (βουλευτής Λάρισας) Γεώργιος Ρούντας, εκπροσώπησε το κόμμα συμμετέχοντας στον εσπερινό…

% μέρες πρίν

Ακαδημία Αριστέα Άργους 6η στο Elite Neon (Διεθνές Τουρνουά)

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ ΣΤΟ ELITE NEON ΣΤΗΝ…

% μέρες πρίν