Απλήρωτος 3 χρόνια

624

Ένα απρόσμενο γεγονός συνέβη σήμερα το πρωί έξω από το Δημαρχείο Πύργου καθώς εμφανίστηκε ένας άνδρας με πανό που διαμαρτυρόταν για απλήρωτη εργασία. Ο Σάκης Τριβυζάς, κάτοικος Κατακόλου, και μέχρι πρόσφατα εργαζόμενος, όπως δηλώνει ο ίδιος στο Λιμενικό Ταμείο Κατακόλου στον τομέα της ύδρευσης κρουαζιεροπλοίων, βρέθηκε στην πόρτα του Δημαρχείο κρατώντας ένα πανό που έγραφε

 ” Απλήρωτος 3 χρόνια”.

Ο άνθρωπος αυτός διαμαρτύρεται πως δεν του έχουν καταβάλει τα δεδουλευμένα του εδώ και 3 ολόκληρα χρόνια που εργαζόταν στο Λιμενικό Ταμείο. Καταγγέλλει τη δημοτική αρχή πως του χρωστούν χρήματα από την εργασία του που όπως μαθαίνουμε είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς κουβαλά φορτία πολλών κιλών και τα ωράρια είναι μέχρι αργά το βράδυ. Μάλιστα ο άνθρωπος αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα μαζί με την οικογένειά του κάνοντας μια απελπισμένη προσπάθεια να τραβήξει με αυτόν τον τρόπο την προσοχή όσων τον έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση. Μια εικόνα συγκλονιστική να βλέπουμε έναν ηλικιωμένο με πανό έξω από το Λάτσειο Μέγαρο. Κάτι που δεν έχει ξανά γίνει μέχρι τώρα. Οι αρμόδιοι ας δουν το πρόβλημα και ας βρεθεί γρήγορα μια λύση για να τον άνθρωπο που περνάει δύσκολα.

ΠΗΓΗ: https://www.iliaoikonomia.gr/

Ρεπορτάζ https://akromolio.gr/: Την ευθύνη και τη Προεδρεία του Λιμενικού Ταμείου την έχει στα χέρια του ο ίδιος ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος. Κάτοικοι του Κατακόλου, αλλά και γνώστες των τοπικών πραγμάτων, βεβαιώνουν ότι την εντολή για εργασία την πήρε ο εν λόγω κάτοικος, λίγο χρόνο μετά το πέρας των δημοτικών εκλογών του 2019, από το ίδιο το περιβάλλον του νεοεκλεγμένου Δήμαρχου.