Το ξεβράκωμα ενός “επαναστάτη” και η ανθρωπιά ενός ηγέτη

751

γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

«Είμαι συκοφάντης και υβριστής. Ζητάω συγνώμη και δεν θα το ξανακάνω. Έγραφα συνειδητά ψέματα για να εμποδίσω την επανεκλογή του Δημήτρη Καμπόσου». Αυτά και πολλά άλλα, αναφέρει -σε γραπτή ομολογία των πράξεών του- ο διαχειριστής του προεκλογικού εργαλείου, μέσω του οποίου επιχειρήθηκε η σπίλωση του Δημάρχου Άργους Μυκηνών, των συνεργατών του και του έργου του.

Η Δικαιοσύνη έκανε αυτό που έπρεπε. Ο ιδιοτελής βρώμικος δημοσιογράφος που νόμιζε ότι μπορούσε να κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου, χάρις στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αποκαλύφθηκε. Δικαιωμένος κατά 100% , ο Δημήτρης Καμπόσος φάνηκε μεγαλόκαρδος και του την χάρισε, αποδεχόμενος «για πρώτη και τελευταία φορά» όπως δηλώνει, την συγνώμη του Νίκου Μποζιονέλου (του Παναγιώτη). Του “εργαλείου” που με το ψευδώνυμο “Αγαμέμνων” έγραφε στο ιστολόγιό του αφάνταστα συκοφαντικές ιστορίες, με σκοπό να εμποδίσει την επανεκλογή του Καμπόσου. Συκοφαντίες τις οποίες αναπαρήγαγαν οι πολιτικοί του αντίπαλοι, με ελλειμματική ηθική και χωρίς ενδοιασμό.

Πολύδωρος Δάκογλου

Οι ψηφοφόροι του Δήμου Άργους Μυκηνών ήταν οι πρώτοι που καταδίκασαν τον εντεταλμένο συκοφάντη, επανεκλέγοντας τον  Δημήτρη Καμπόσο για τρίτη φορά, με ποσοστό κοντά στο 60%. Η Δικαιοσύνη ακολούθησε. Απομένει να δούμε αν και οι πολιτικοί που υιοθέτησαν -από ιδιοτέλεια- τις συκοφαντίες θα έχουν το ήθος να ανακαλέσουν τους υπαινιγμούς που εκτόξευαν και να ομολογήσουν το (ιδιοτελές) λάθος τους.

Ο “Αγαμέμνων”, με όσα γράφει στην ομολογία του,  αποδείχθηκε Κλυταιμνήστρα.

Aπευθυνόμενος προς όλους όσους συνηθίζουν να εκτοξεύουν κατηγορίες, ύβρεις και συκοφαντίες, κρυπτόμενοι πίσω από ψευδώνυμα τους επισημαίνω ότι, “το Διαδίκτυο δεν αποτελεί ασφαλές καταφύγιο γι’ αυτούς”.

Το πάθημα, του δια βίου ευτελισμένου ψευτοπαλληκαρά, ας γίνει μάθημα σε όλους αυτούς τους αριστερούς που κρυμμένοι πίσω από ψευδώνυμα στο Internet και τους αστούς προστάτες τους, προσπαθούν συστηματικά και να αμαυρώνουν Πρόσωπα, Γεγονότα και Αξίες του Ελληνισμού και της σύγχρονης Ελλάδος.

Δεν θα τους περάσει. Σε κανένα επίπεδο. Θα αποκαλύπτονται… θα τιμωρούνται… θα ευτελίζονται!

Ο Δημήτρης Καμπόσος, για μια ακόμη φορά έδειξε τον δρόμο. Έναν δρόμο που πρέπει να ακολουθούν όσοι έχουν κάνει βίωμα το «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

Ολόκληρη η ομολογία του Νίκου Παν. Μποζιονέλου στο σύνδεσμο

https://akromolio.gr/2021/12/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%86%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%BF-%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CE%BC%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%B6%CE%B7%CF%84/?fbclid=IwAR1GuHzTNBl0XtzRv3k5fDbdeHjfHFqCCcAXPbybWAWSEwWUKT_TyGMF-Sw