Ο Βαγγέλης Λαμπρόπουλος ξεκίνησε άτυπα τον προεκλογικό αγώνα για τη Δημαρχία στο Δήμο Ναυπλιέων

255

Αξιοποίησε έξυπνα τις τοπικές γιορτές, των χωριών του Ναυπλίου, ο γνωστός δικηγόρος και Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπλίου Βαγγέλης Λαμπρόπουλος.

Συνοδευόμενος από δέκα στελέχη του συνδυασμού του, εμφανίσθηκε από το πουθενά, μίλησε με κόσμο, έδειξε πως έχει πολύ καλές σχέσεις με όλα κορυφαία παλαιά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, απέδειξε πως μπορεί να γίνεται συμπαθής στον κόσμο και δημιούργησε μια ζεστή σχέση με την Τοπική κοινωνία.

Η εμφάνιση του βασικού αντίπαλου του Δημήτρη Κωστούρου, στις εκλογές του 2023, έδειξε πως έχει ξεκινήσει να συγκροτεί το ψηφοδέλτιό του και πως η επαφή με τους ψηφοφόρους θα αποτελέσει άξονα της προεκλογικής του προσπάθειας.

Βέβαια ο  Δημήτρης Κωστούρος υπερέχει σαφώς σε αναγνωρισιμότητα (κάτι που τεχνικά υπάρχει χρόνος για να ανατραπεί) αλλά  ο Λαμπρόπουλος δηλώνει αποφασισμένος να το παλέψει με αυξανόμενη προσπάθεια και σταδιακή αποκάλυψη στελεχών της παράταξής του ταυτόχρονα με βασικά στοιχεία του προγράμματός του.

Απομένει να δούμε στα δύο χρόνια που απομένουν πως θα αξιοποιήσει ο καθένας τα όπλα που διαθέτει: Ο Κωστούρος την εμπειρία, την αναγνωρισημότητα και την διαχείριση της εξουσίας και ο Λαμπρόπουλος το άφθαρτο, το υπαρκτό αίτημα της ανανέωσης προσώπων και την πιθανή ανωτερότητα της στελεχικής ομάδας που τον περιβάλλει.

(Φωτογραφία από το ArgolidaMagazine)