Έλλην ή βάρβαρος; Παναγία ή ΑΜΑΛ; N.A.S.A ή GRETA;

159
Χάρης Βασ. Μιχαλακόπουλος

Γράφει ο Χάρης Βασιλείου Μιχαλακόπουλος….

Παράξενα πράγματα δείχνουν να συμβαίνουν στη Πατρίδα μας. Λέω ¨δείχνουν¨ γιατί για όσους γνωρίζουν να διαβάζουν πίσω από τα μεγάλα γράμματα τις ειδήσεις, όλα αυτά τα «περίεργα» που συμβαίνουν είναι απολύτως φυσιολογικά.

Απολύτως φυσιολογικά και ανάλογα με τις επιλογές που κάνουμε ως λαός. Μια παλιά παροιμία λέει: «αυτή η στάνη-αυτό το τυρί βγάζει»….και εξηγώ…

Το αξιακό μας σύστημα έχει σαπίσει εδώ και δεκαετίες. Η Ελλάδα ειδικά, ως κοιτίδα μεγάλων ιδεών και αξιών όπως «δικαιοσύνη»-«ελευθερία»-«φιλοσοφία» και άλλων, δεν πρέπει επουδενί να μεταβάλλετε σε μια κοινωνία υλικών αξιών. Ναι πρέπει να συμβαδίζουμε με τις εξελίξεις, χωρίς όμως να μηδενίζουμε την ποιοτική διαφορετικότητά μας, που μας έχει καθιερώσει ως παράδειγμα προς μίμηση σε Παγκόσμιο επίπεδο.

«Καταραμένε Έλληνα, τα βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δεν άφησες για εμάς!»

«Δεν γίνεται να σβήσει η Ελλάδα, ο Έλληνας, η προσφορά του πάνω σε αυτόν τον πλανήτη…ΣΩΣΤΑ, δεν γίνεται γιατί μετά δεν θα μπορείτε να στεριώσετε ούτε μία πρόταση!»

Τώρα δυστυχώς έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο….

Ποινικοποιήθηκαν(ποιοι-πως-πότε-γιατί, δεν είναι του παρόντος) οι λέξεις ΦΥΛΗ-ΕΘΝΟΣ-ΠΑΤΡΙΔΑ και οποιοσδήποτε τις χρησιμοποιεί, ρίχνεται στον σύγχρονο Καιάδα της λήθης, από ένα συνονθύλευμα πολιτικών-δημοσιογράφων-αλληλέγγυων(στα πάντα πλην Ελλήνων) και φυσικά αγέλες ανθελλήνων.

Απαγορεύετε να εορταστούν Χριστιανικές λιτανείες (Πάσχα-Χριστούγεννα- 15η Αυγούστου της Παναγίας κλπ), με πρόσχημα τα μέτρα για τον cov-19 και παράλληλα όμως επιτρέπετε να γίνονται περιοδείες σε ένα σκιάχτρο με την όποια δικαιολογία. Στις συγκεντρώσεις αυτές δεν υπάρχει cov-19 ή θα θίξουμε τους «μουσαφίρηδες» και θα χαλάσουμε «δουλίτσες»;

Φυσικά το ανωτέρω συνονθύλευμα δεν «ταράζετε» με την ΑΜΑΛ, ενώ θεωρεί εστία μόλυνσης την ΠΑΝΑΓΙΑ, με την ανοχή φυσικά και της ηγεσίας της Εκκλησίας. Σκεφτείτε δηλαδή και να μην είμαστε Συνταγματικά Ορθόδοξο Χριστιανικό Κράτος τι θα γινόταν!

Η νέα πλύση εγκεφάλου(και τεράστια μπίζνα) λέγεται κλιματική αλλαγή. Φυσικά πάλι λίγοι θα διαβάσουν πίσω από τα μεγάλα και χρυσοπληρωμένα μεγάλα γράμματα. Οι πολλοί θα είναι πρόθυμοι να υποστούν νέες θυσίες (στο όνομα αυτής της κλιματικής αλλαγής) και να μπουν όλο και βαθύτερα στο μαντρί της παγκοσμιοποίησης. Φυσικά ΜΜΕ-πολιτικοί-«ειδικοί αναλυτές»-και ΓΚΡΕΤΕΣ θα σε γεμίσουν τύψεις πιο πριν, ώστε να δεχθείς πιο εύκολα και αμάσητα, αυτά που ετοιμάζουν για εσένα(χωρίς εσένα).

Πέρα από ΓΚΡΕΤΕΣ, όμως υπάρχουν και οι κορυφαίοι του είδους που λέγονται Ν.Α.S.A.

Ο παγωμένος Τάμεσης κατά την μικρή παγετώδη περίοδο, Maunder, που διήρκεσε πάνω από 100 χρόνια, λόγω της μηδενικής ηλιακής δραστηριότητας.

Εδώ και πέντε χρόνια οι επιστήμονες της ΝΑSΑ και της ESA (η ευρωπαϊκή υπηρεσία διαστήματος) και οι διευθυντές των αστεροσκοπείων όλου του κόσμου άρχισαν να υποστηρίζουν, βάσει παρατηρήσεων που λαμβάνουν χώρα επί 400 χρόνια, ότι η κλιματική αλλαγή οφείλεται στην συμπεριφορά του μαγνητικού πεδίου του Ήλιου.

Διερωτώμαι αν κανένας από του ακτιβιστές ή οπαδούς της ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής που παρακολούθησε την διάσκεψη στο Νταβός, όπως π.χ. η Γκρέτα (GretaThunberg), ο Αλ Γκορ, ο πρίγκιπας Κάρολος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκαν το διάσημο αστεροσκοπείο του Davos που λειτουργεί από το 1907 και ασχολείται επί 113 χρόνια με την επίδραση των ηλιακών κηλίδων στο κλίμα της Γης.

Θα σας συνιστούσα δε, αντί να ακούτε ΓΚΡΕΤΕΣ και υστερικές τσιρίδες από Οικολόγους και Πράσινα Άλογα να συμπεριφερθείτε ως ΕΛΛΗΝΕΣ και να αναπτύξετε περαιτέρω θέληση για γνώση και κριτική άποψη. Εκτός εάν η καθημερινή σας ενημέρωση από τους «αντικειμενικούς» σας δημοσιογράφους των συστημικών ΜΜΕ σας αρκεί. Τότε όμως σίγουρα ΔΕΝ είστε Έλληνες, αλλά (λυπάμαι που το λέω) το DNA σας έχει αλλοιωθεί πλήρως.

Βολευτείτε με τις Αννίτες-τις Σίες-τους Αυτιάδες και τους Χατζη-πουλημένους του συστήματος και πιείτε φραπέ σε χάρτινο καλαμάκι, γιατί ως γνωστόν τα πλαστικά καλαμάκια ευθύνονται για την καταστροφή του γαλαξία μας και ποιος ξέρει ίσως μεθαύριο του σύμπαντος. Μην σας νοιάζει που μαστιγώνονται ελεύθερα στο Πειραιά ή που γυρνάει το κάθε ξόανο περιοδεία, ενώ απαγορεύεται να γιορτάσεις την δική σου πίστη. Κυρίως μη σε νοιάζει εάν φοβάσαι να ξεστομίσεις τη λέξη Έλληνας μη σε πει κάποιος ρατσιστή….

Ως τελευταίο αφήνω ένα από τα πολλά που διάβασα και εγώ (ΕΔΩ ) και πείστηκα ότι τελικά ευτυχώς συνεχίζουν να ισχύουν οι φυσικοί νόμοι του σύμπαντος (αν και οι ΓΚΡΕΤΕΣ Ελλάδος και εξωτερικού μάλλον διαφωνούν) και δεν ισχύουν οι βλακείες που ακούμε κάθε ημέρα από τους παπαγάλους-εμπόρους του φόβου και της λαμογιάς.