Επίσκεψη Μητσοτάκη σε Μεσσηνία και ομιλία στην Τρίπολη. Συναντήσεις της Φώφης στην Αργολίδα

94

Από την Τριφυλία πρόκειται να ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα 19 Ιουλίου την επίσκεψή του στην Πελοπόννησο ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιο Λιβανό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί θερμοκηπιακές καλλιέργειες της περιοχής και θα συναντηθεί με νέους αγρότες.

Στο πρόγραμμα του Πρωθυπουργού περιλαμβάνεται και επίσκεψη στην Παλιόχουνη, όπου θα κατασκευαστεί ένα από τα εργοστάσια διαχείρισης απορριμμάτων της Πελοποννήσου.
Η επίσκεψη θα ολοκληρωθεί στην Τρίπολη, όπου το μεσημέρι, στην έδρα της Περιφέρειας, θα έχει συναντήσεις και συνεργασίες με τον περιφερειάρχη Παν. Νίκα και άλλα στελέχη της. Ακολούθως θα μιλήσει στους δημοσιογράφους και στις 18.00 μ.μ. θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης για τη νέα Αγροτική Πολιτική Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ΦΩΦΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Τρεις ημέρες νωρίτερα, στις 15 και 16 Ιουλίου, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά θα επισκεφθεί την Αργολίδα.

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής θα συναντηθεί, στο Ναύπλιο και το Άργος, με τοπικούς και παραγωγικούς φορείς.

Την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ θα συνοδεύουν ο βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς, ο Ναυπλιώτης Εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Παύλος Χρηστίδης, ο τ. αντιπεριφερειάρχης Τάσος Χειβιδόπουλος και άλλα στελέχη του κόμματος.